سه‌شنبه ۹ تیر ۱۴۰۵ | ۱۹:۳۴
منبع: نمایندگی کردستان
معاون استاندار کردستان: اجرای پروژه‌های آبرسانی، امنیت آبی استان را تقویت کرد

معاون استاندار کردستان: اجرای پروژه‌های آبرسانی، امنیت آبی استان را تقویت کرد

کردستان (ایسنا) - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان با اشاره به بهره‌برداری از طرح‌های مهم آبرسانی در استان گفت: اجرای پروژه‌هایی همچون انتقال آب از سد آزاد به سنندج و تأمین آب پایدار بانه، نقش مؤثری در ارتقای امنیت آبی و افزایش رضایتمندی مردم داشته است.

کیومرث حبیبی نهم تیرماه در جلسه کارگروه سازگاری با کم‌آبی استان که در سنندج برگزار شد، با تشریح اقدامات عمرانی دولت در سال‌های اخیر اظهار کرد: طی چهار سال گذشته پروژه‌های متعددی در حوزه آب، راه، کشاورزی و زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی به بهره‌برداری رسیده که هر یک سهم قابل توجهی در روند توسعه استان داشته‌اند.

وی انتقال آب از سد آزاد به شهر سنندج را از شاخص‌ترین طرح‌های عمرانی استان برشمرد و افزود: این پروژه در شرایطی اجرایی شد که مرکز استان با چالش جدی در تأمین آب شرب مواجه بود، اما با هم‌افزایی دستگاه‌های ستادی، اجرایی و نظارتی، در مدت زمان کوتاهی به بهره‌برداری رسید.

معاون عمرانی استاندار کردستان همچنین به تجربه مدیریت بحران آب در شهرستان بانه اشاره کرد و گفت: تأمین آب پایدار این شهرستان نیز با تلاش مستمر مدیران و هماهنگی میان دستگاه‌ها محقق شد و نشان داد انسجام مدیریتی می‌تواند عبور از بحران‌های پیچیده را ممکن کند.

حبیبی در ادامه از پیشرفت سایر طرح‌های راهبردی حوزه آب از جمله سد چراغ‌ویس، سد ژاوه، سد کانی‌سیب، سامانه‌های انتقال آب، توسعه شبکه‌های آبیاری اراضی کشاورزی و اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری خبر داد و بیان کرد: بخش قابل توجهی از این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و برخی نیز در مراحل پایانی اجرا قرار دارند.

وی با تأکید بر ضرورت رویکرد علمی و آینده‌نگر در مدیریت منابع آب اظهار کرد: با توجه به تغییرات اقلیمی، تداوم خشکسالی و افزایش نیازهای آبی، توسعه زیرساخت‌های انتقال آب، تکمیل سدها، اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری و مدیریت مصرف، بیش از گذشته اهمیت یافته است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها