۱۴۰۵-۰۴-۱۰ | ۰۷:۱۲
منبع: نمایندگی کرمانشاه
بقای بعثت کرمانشاه در لیگ دسته اول فوتبال/ مسائل مالی حل نشود، ماندن در لیگ سخت می‌شود 

مدیر تیم عنوان کرد

بقای بعثت کرمانشاه در لیگ دسته اول فوتبال/ مسائل مالی حل نشود، ماندن در لیگ سخت می‌شود 

کرمانشاه (ایسنا) - مدیر تیم بعثت کرمانشاه به بقای تیم بعثت در رقابت‌های لیگ دسته اول اشاره کرد و گفت: برای ادامه حضورمان در لیگ، باید مسائل مالی تیم حل شود.

کیومرث لرستانی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به فاصله سه هفته‌ای تا پایان رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال، اظهار کرد: لیگ امسال با چالش‌های زیادی مواجه بود و جنگ تحمیلی سوم هم در مقطعی آن را به تعطیلی کشاند. 

وی افزود: تیم بعثت کرمانشاه که امسال دومین تجربه حضور در رقابت‌های لیگ دسته اول را پشت سر می‌گذراند، هم توانست حضور خود در این رقابت‌ها را تثبیت کند. 

مدیر تیم بعثت کرمانشاه به عملکرد ناموفق این تیم در دو هفته اخیر اشاره کرد و گفت: توان رقبا از یک سو و بی انگیزگی بازیکنان پس از بقای تیم در رقابت‌های لیگ از سوی دیگر باعث شده تا در دو بازی اخیر تیم ما عملکرد مناسبی را از خود به نمایش نگذارد. 

وی با بیان اینکه از سه بازی پیش روی بعثت دو بازی( با تیم فرد البرز و پارس جنوبی جم) در کرمانشاه خواهد بود، عنوان کرد: تلاش خواهیم کرد تا در این دو بازی امتیازات لازم را بگیریم تا جایگاه تیم را در جدول لیگ ارتقاء دهیم. 

لرستانی تصریح کرد: تیم بعثت در حال حاضر در رده یازدهم جدول قرار دارد که می‌خواهیم حداقل به رده ششم جدول صعود کنیم. 

وی در ادامه مهمترین مشکل تیم بعثت در این فصل از رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال را مسائل مالی عنوان کرد و گفت: امروزه در فوتبال حرف اول و آخر را پول می‌زند، اما متاسفانه باشگاه بعثت کرمانشاه به عنوان یک باشگاه بخش خصوصی وضعیت مالی چندان مناسبی ندارد. 

وی افزود: مدیرعامل باشگاه بعثت تا به اینجای کار هزینه‌های بسیار زیادی کرده و تلاش داشته تا در بحث پرداختی قرارداد بازیکنان مشکلی پیش نیاید. 

لرستانی خاطرنشان کرد: در صورتی که مسائل مالی باشگاه حل نشود، ماندن تیم بعثت در رقابت‌های لیگ سخت می‌شود، لذا از مسئولین استانی می‌خواهیم که برای ماندن این تیم در لیگ کمک کنند، در غیر این صورت آینده تیم نامشخص است. 

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها