سرهنگ حسین تقیخانی در تشریح این خبر اظهار کرد: با توجه به برگزاری مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر امام شهید در پایتخت، به منظور کمک به روانی ترافیک در آزادراه «کرج-تهران» و همچنین جلوگیری از معطلی مسافرین با هماهنگی پلیس راه فراجا، محدودیت تردد ناوگان عمومی مسافر در آزادراه غدیر در بازه زمانی یاد شده لغو شده است.
رئیس پلیس راه استان قزوین ضمن اشاره به اینکه کشور در آستانه ثبت واقعه تاریخی بینظیری در جهان است و قطعاً با ترافیک بیسابقه در محورهای مواصلاتی منتهی به تهران مواجه خواهیم بود، از هموطنان درخواست کرد: در صورتی که قصد شرکت در مراسم را نداشته و سفر ضروری در پیش ندارند، از عزیمت به پایتخت در هفته آتی خودداری کنند.
به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین، این مسئول انتظامی افزود: مسافرانی که از استانهای شمالی و شمالغرب کشور قصد عزیمت به استانهای قم، سمنان، مرکزی و جنوب تهران را دارند، در این مدت از آزادراه غدیر در کیلومتر ۴۴ آزادراه «قزوین-کرج» نرسیده به شهر آبیک استفاده کنند تا ضمن کمک به روانی ترافیک در محورهای منتهی به مراسم تشییع، از معطلی طولانیمدت در ترافیک فوق سنگین مصون بمانند.
انتهای پیام
