۱۴۰۵-۰۴-۱۲ | ۱۲:۴۷
منبع: نمایندگی کردستان
فرمانده سپاه بیجار: تشییع رهبر شهید نمایش اقتدار، وحدت و آغاز فصل نوین جبهه مقاومت است

فرمانده سپاه بیجار: تشییع رهبر شهید نمایش اقتدار، وحدت و آغاز فصل نوین جبهه مقاومت است

کردستان (ایسنا) - فرمانده سپاه شهرستان بیجار، با بیان اینکه همزمانی شهادت رهبر شهید انقلاب در ماه مبارک رمضان و تشییع و تدفین ایشان در ماه محرم حامل پیامی عمیق و آخرالزمانی است، گفت: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع، جلوه‌ای از اقتدار جمهوری اسلامی، وحدت امت اسلامی و شکست محاسبات دشمنان خواهد بود و سپاه با تمام ظرفیت، سازماندهی و پشتیبانی حضور مردم را بر عهده دارد.

سرهنگ پاسدار مرتضی عظیمیان، در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به همزمانی شهادت رهبر شهید انقلاب در ماه مبارک رمضان و مراسم تشییع و تدفین ایشان در ماه محرم، اظهار کرد: اگر این موضوع را با نگاه دینی و انقلابی بررسی کنیم، پیوند عمیق میان ماه رمضان و ماه محرم و همچنین ارتباط قلبی آن حکیم فرزانه با نظام اسلامی، آموزه‌های دینی، فرهنگ ایثار و شهادت برای همگان روشن می‌شود.

وی افزود: حضرت امام سید مجتبی خامنه‌ای در نخستین پیام خود پس از شهادت رهبر شهید انقلاب فرمودند که توفیق زیارت پیکر مطهر ایشان را داشته‌اند و آنچه مشاهده کردند، «کوهی از صلابت» بود. همچنین نقل شد که دست سالم ایشان به صورت مشت گره‌کرده باقی مانده بود؛ نمادی که شعار محوری مراسم تشییع نیز از همین پیام الهام گرفته است.

فرمانده سپاه شهرستان بیجار ادامه داد: شعار «باید برخاست» و نماد مشت گره‌کرده، پیام روشنی برای ملت ایران و محور مقاومت دارد و آن، استمرار راه شهید، ایستادگی و پیگیری انتقام خون رهبر شهید است. انتقام باید به عنوان یک مطالبه جدی در دستور کار همه مسئولان و ارکان نظام اسلامی قرار گیرد.

عظیمیان با تشریح برنامه‌های سپاه برای اعزام مردم به مراسم تشییع گفت: برای استان کردستان سهمیه هزار نفر از اقشار مختلف مردم در نظر گرفته شده که سهم شهرستان بیجار ۱۵۰ نفر است. تمامی امور مربوط به سازماندهی، پشتیبانی، تهیه خودرو، اعزام و بازگشت این افراد توسط سپاه انجام می‌شود و برای آنان اتوبوس اختصاص یافته است.

وی اضافه کرد: علاوه بر اعزام با اتوبوس، برای افرادی که قصد عزیمت با خودرو شخصی دارند نیز سازوکاری پیش‌بینی شده است. یک بازو در پیام‌رسان‌ها برای ثبت‌نام ایجاد شده است.

فرمانده سپاه شهرستان بیجار خاطرنشان کرد: خودروهایی که از شهرستان بیجار اعزام می‌شوند، در صورت ثبت‌نام در سامانه پیش‌بینی‌شده، تحت پوشش بیمه سپاه قرار خواهند گرفت تا در صورت بروز هرگونه حادثه احتمالی، از خدمات بیمه‌ای بهره‌مند شوند.

وی از پیش‌بینی بسته‌های فرهنگی، معرفتی و محتوایی برای زائران خبر داد و افزود: در اتوبوس‌های اعزامی نیز برنامه‌های جهاد تبیین اجرا خواهد شد و افرادی که شناخت کافی نسبت به سیره، زندگی و اندیشه‌های رهبر شهید انقلاب دارند، در طول مسیر به تبیین ابعاد مختلف شخصیت ایشان خواهند پرداخت تا زمان سفر به فرصتی برای افزایش معرفت و بصیرت تبدیل شود.

عظیمیان در پاسخ به این سؤال که نقش سپاه و بسیج در تقویت وحدت و همدلی مردم چیست، اظهار کرد: یکی از ارکان قدرت جمهوری اسلامی، ولایت فقیه و حضور مردم در صحنه است. رهبر شهید انقلاب با نثار خون خود به جهان اسلام و بشریت نشان دادند که تا آخرین لحظه برای حفظ نظام اسلامی، صیانت از مردم و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستادند.

وی افزود: حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع، تمام محاسبات دشمن را بر هم خواهد زد. به اعتقاد من باید تاریخ جمهوری اسلامی را به قبل و بعد از مراسم تشییع رهبر شهید تقسیم کرد؛ چرا که عاشقان مکتب شهادت از سراسر ایران، جهان اسلام و دیگر کشورهای دنیا در این مراسم حضور خواهند یافت و این حضور، قدرت ساختاری جمهوری اسلامی را به دوستان و دشمنان نشان خواهد داد.

فرمانده سپاه شهرستان بیجار تصریح کرد: سپاه و بسیج نقش محوری در این عرصه دارند. برگزاری کلاس‌های تبیینی، تولید و انتشار محتوای فرهنگی و معرفتی در فضای مجازی، فعالیت گسترده پایگاه‌های مقاومت بسیج در شهرها و روستاها و استفاده از بزرگ‌ترین شبکه مردمی کشور، ظرفیت عظیمی را برای تبیین آرمان‌های رهبر شهید فراهم کرده است.

وی درباره برنامه‌های فرهنگی پیش‌بینی شده نیز گفت: برنامه «خط امین» در فضای مجازی اجرا شده و شمار زیادی از مردم شهرستان بیجار در آن شرکت کرده‌اند. همچنین کتاب‌هایی که مورد تقریظ رهبر معظم انقلاب قرار گرفته و آثار خود ایشان به صورت فایل الکترونیکی در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد تا مردم بیش از پیش با سیره و اندیشه‌های ایشان آشنا شوند.

عظیمیان ادامه داد: فضاسازی محیطی، اجرای پویش‌های مختلف در فضای مجازی با محوریت شهادت رهبر شهید انقلاب و برنامه‌های متنوع فرهنگی نیز پیش‌بینی شده که همزمان با مراسم تشییع به تدریج رونمایی و اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه‌های ویژه برای افرادی که امکان حضور در مراسم تشییع را ندارند، گفت: در شهرستان بیجار نیز برنامه ویژه‌ای برگزار خواهد شد که زمان آن اطلاع‌رسانی می‌شود. همچنین در تمامی حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت بسیج، مساجد و بقاع متبرکه، مراسم قرآن‌خوانی، وداع، عزاداری و سوگواری از ۱۳ تا ۱۹ تیرماه برگزار خواهد شد.

فرمانده سپاه شهرستان بیجار افزود: از ظرفیت نمازهای جمعه ۱۲ و ۱۹ تیرماه، مساجد اهل تشیع و اهل سنت، برنامه «هر مسجد یک برنامه» تا چهلم رهبر شهید، مراسم مردمی در شهرها و روستاها و همچنین برگزاری روضه‌های خانگی استفاده خواهد شد و همه این برنامه‌ها با پوشش رسانه‌ای همراه خواهد بود.

وی تأکید کرد: حضور مردم در این مراسم، قدرت نرم جمهوری اسلامی را افزایش خواهد داد و از همه مردم دعوت می‌کنم در صورت داشتن شرایط، در این مراسم باشکوه شرکت کنند. ملت ایران با فرهنگ ایثار و شهادت عجین شده‌اند و همان‌گونه که گفته شده است، شهادت رهبر شهید در ماه رمضان و تشییع ایشان در ماه محرم، نشانه پیوند عمیق مردم با دین، ایمان و فرهنگ عاشوراست.

عظیمیان اظهار کرد: شعار محوری «باید برخاست» و مطالبه انتقام باید در این مراسم برجسته شود؛ زیرا مردم ایران هرگز انتقام خون رهبر شهید را فراموش نخواهند کرد و این انتقام با نابودی رژیم صهیونیستی و مهم‌تر از آن، نابودی تفکر استکباری و گسترش فرهنگ استکبارستیزی در میان ملت‌های آزاده جهان محقق خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرهنگ شهادت در اسلام گفت: در فرهنگ‌های غیر اسلامی، تصور می‌شود با کشته شدن افراد، اندیشه آنان نیز از بین می‌رود؛ اما در فرهنگ اسلامی دقیقاً عکس این موضوع صادق است. همان‌گونه که امام حسین(ع) در ظاهر در کربلا به شهادت رسیدند، اما در حقیقت این مکتب عاشورا بود که پیروز شد و تا امروز زنده مانده است.

فرمانده سپاه شهرستان بیجار خاطرنشان کرد: رهبر شهید انقلاب ۸۶ سال عمر پربرکت خود را صرف خدمت به اسلام، انقلاب و مردم کردند، سال‌ها از آرمان‌های انقلاب پاسداری کردند و طبیعی بود که سرانجام این مسیر، شهادت باشد. خون شهید از وجود او اثرگذارتر است و شهدا زنده‌اند و نزد پروردگار روزی می‌خورند و دست آنان برای یاری جبهه حق از گذشته نیز بازتر است.

وی با اشاره به تجربه پس از شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی گفت: پس از شهادت ایشان، جبهه مقاومت جان تازه‌ای گرفت و امروز نیز خون رهبر شهید موجب قدرت بیشتر محور مقاومت خواهد شد. جمهوری اسلامی امروز برای رژیم صهیونیستی تعیین تکلیف می‌کند و این اقتدار نتیجه همان فرهنگ ایثار و شهادت است.

عظیمیان تأکید کرد: دشمن برنامه داشت لبنان را همانند غزه ویران کند، اما قدرت جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت مانع تحقق این اهداف شد. این درخت تنومند که ثمره اندیشه‌های امام راحل است، با خون شهدا تنومندتر خواهد شد و مسیر رسیدن به تمدن نوین اسلامی و فراهم شدن مقدمات ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) با قدرت بیشتری ادامه خواهد یافت.

وی در پایان گفت: تحقق تمدن نوین اسلامی از مهم‌ترین اندیشه‌های رهبر شهید انقلاب بود و به فضل الهی این مسیر ادامه خواهد یافت و برکت خون شهدا، جبهه مقاومت را روزبه‌روز مقتدرتر خواهد کرد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها