۱۴۰۵-۰۴-۱۳ | ۲۳:۳۸
منبع: نمایندگی لرستان
جذب ۶۴۰ میلیارد ریال برای کمک به بیمارستان‌های لرستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد

جذب ۶۴۰ میلیارد ریال برای کمک به بیمارستان‌های لرستان

لرستان (ایسنا) - رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۶۴۰ میلیارد ریال برای کمک به بیمارستان‌های استان جذب کردیم.

جلال الدین امیری ۱۳ تیر در حاشیه بازدید از بیمارستان امام(ره) بروجرد، عنوان کرد: این اعتبار بر اساس اولویت نیاز بیمارستان‌ها و مطالبات مردم توزیع خواهد شد.

وی ضمن تشکر از معاونین توسعه مدیریت و درمان دانشگاه برای رای زنی و جذب این اعتبار از محل وزارت بهداشت، تصریح کرد: برنامه‌ی توزیع این اعتبار در بین بیمارستان‌های استان در دست تدوین است.

رئیس دانشگاه در خصوص کمک به بیمارستان‌های شهرستان بروجرد، افزود: طی بررسی که انجام شد اقلام و نیازهای ابزاری اتاق عمل قلب و عروق بروجرد خریداری خواهند شد.  

دکتر امیری بیان کرد: علاوه بر این مبلغ ۵۰ میلیارد ریال برای کمک بیمارستانی در بروجرد به زودی در اختیار رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قرار خواهد گرفت.

وی در مورد پروژه‌ی ساختمانی بیمارستان امام(ره) عنوان کرد: با پیگیری‌های انجام شده ۴۰۰ میلیارد ریال از طرف معاون توسعه وزارت بهداشت و اعتباری از محل کمک نمایندگان مجلس توسط گودرزی نماینده مردم بروجرد به این پروژه اختصاص پیدا کرده است.

رئیس دانشگاه ادامه داد: طی بازدیدی که همراه با استاندار لرستان از پروژه انجام شد بنا بر این شد که استاندار نیز از محل اعتبارات استانی بخشی را به این پروژه اختصاص دهند.

سید سعید شاهرخی استاندار لرستان نیز در این بازدید عنوان کرد: از محل اعتبارات استانی برای تکمیل این پروژه کمک خواهیم کرد.

وی با اشاره به این که اخذ مجوز ماده‌ی ۲۳ این پروژه، نهایی شده است، اظهار کرد: با توجه به این که بخشی از هزینه‌ی ساخت این پروژه توسط خیرین تامین خواهد شد، تخصیص اعتبارات مرحله‌ای می تواند در اسرع وقت آن را به سرانجام برساند.

استاندار لرستان همچنین به بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان امام(ره) بروجرد اشاره کرد و گفت: خوشبختانه روند ارائه‌ی خدمات در بیمارستان به خوبی انجام می‌شود.

شاهرخی ادامه داد: البته مشکلاتی نیز وجود دارد که امیدواریم مرتفع شوند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها