۱۴۰۵-۰۴-۱۴ | ۱۴:۴۴
سرلشکر صفوی: حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی اشتباهی بزرگ بود

سرلشکر صفوی: حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی اشتباهی بزرگ بود

سرلشکر «یحیی رحیم‌صفوی» مشاور عالی رهبر شهید در گفت‌وگو با شبکه المسیره، حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی را «اشتباهی بزرگ» توصیف کرد.

 به گزترش ایسنا، سرلشکر صفوی گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی با به شهادت رساندن این عزیزان، مرتکب خطایی فاحش شدند؛ زیرا خون ملت ایران را به جوش آوردند و موجب انسجام و همبستگی بیشتر مردم شدند.

سرلشکر رحیم‌صفوی با ابراز اطمینان نسبت به آینده جبهه مقاومت تأکید کرد: به برکت وحدت مسلمانان و همگرایی جبهه‌های مقاومت، قدرت اسلام شکل خواهد گرفت و جهان اسلام به یکی از قطب‌های قدرت در نظام بین‌الملل تبدیل خواهد شد.

مشاور عالی رهبر شهید انقلاب اسلامی در ادامه بر ضرورت اتحاد ملت‌های اسلامی و همه ملت‌های آزاده جهان برای ایستادگی در برابر «ظلم جهانی صهیونیست‌ها و آمریکا» تأکید کرد و گفت: امیدواریم ملت‌های اسلامی و ملت‌های آزاد دست در دست یکدیگر بگذارند تا در برابر ظلم جهانی صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها بایستند و مقاومت کنند.

سرلشکر صفوی همچنین از نقش محور مقاومت، به‌ویژه مقاومت یمن، قدردانی کرد و گفت: «از مقاومت یمن، جنبش انصارالله و سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر شجاع، مؤمن و حکیم آن، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.»

سرلشکر صفوی ادامه داد: امیدواریم روزی فرا برسد که دست‌های ملت ایران در کنار دست‌های مردم یمن و لبنان قرار بگیرد و با هم فلسطین را آزاد کنند.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان