ائمه جمعه اهل سنت خراسان شمالی در بیانیهای مشترک و پرمضمون، مردم مؤمن و انقلابی خراسان شمالی را به حضور پرشور و گسترده در مراسم تشییع حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای فراخواندند.
در این بیانیه آمده است:
«فقدان رهبر شهید بزرگ انقلاب اسلامی، ضایعهای بزرگ برای امت های اسلامی و ملت ایران است.
در این لحظههای حساس، وظیفه اخلاقی و ملی همه ماست که با حضور یکپارچه در مراسم تشییع این قائد شهید امت، ضمن ادای احترام به مقام شامخ رهبری، بار دیگر وحدت و همبستگی امت اسلامی را به نمایش بگذاریم. همچنین حضور گسترده مردم در این مراسم، نشانهای از وفاداری به آرمانهای انقلاب و استمرار راه نورانی امام و شهدا خواهد بود.»
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: «از همه اقشار مردم، اعم از علما، فرهنگیان، دانشگاهیان، جوانان و بانوان دعوت میکنیم تا با حضور در این مراسم، برگ زرینی دیگر بر دفتر افتخارات ملت ایران بیفزایند.
امامان جمعه اهل سنت خراسان شمالی در پایان تاکید نموده اند: باید به این مهم توجه داشته باشیم که این حضور، نشاندهنده اوج عشق و وفاداری مردم به رهبر شهید و آرمانهای والای اسلام و انقلاب خواهد بود.
من الله توفیق
۱-حاج عبدالله آخوندخوش نظر امام جمعه تازه یاب
۲-حاج آنامحمد آخوند پروانه امام جمعه دهستان حصارچه
۳-حاج محمد آخوند خادمی امام جمعه کهنه جلگه
۴-حاج عبدالحکیم آخوندمحمدی امام جمعه مسجد خاتم الانبیا بجنورد
۵-حاج رحیم آخوندصمدی امام جمعه شهر یکه سعود
۶-حاج بایرام گلدی آخوند نظری امام جمعه مسجدالنبی بجنورد
۷-حاج رشید قاری یزدانی امام جمعه دهستان باغلق
انتهای پیام


