محمدحسن باقری شکیب در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: از نظر دمایی برای امروز سهشنبه ۱۶ تیر یک تا ۲ درجه سانتیگراد افزایش دما را در استان داریم ضمن اینکه روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ثبات نسبی را در دماها خواهیم داشت اما از روز جمعه به بعد مجدد ۲ تا سه درجه سانتیگراد افزایش دما را در اکثر نقاط استان شاهد خواهیم بود.
وی ادامه داد: برای روزهای جمعه و شنبه هفته آینده دمای بیشینه در برخی از نقاط استان تا ۴۰ درجه سانتیگراد هم خواهد رسید.
باقری شکیب خاطر نشان کرد:با توجه به آخرین خروجی مدلها پیشیابی هواشناسی، آسمان استان طی پنج روز آینده عمدتاً صاف تا کمی ابری بوده، در برخی از ساعات و به ویژه در ساعات بعد از ظهر وزش موقت باد را شاهد خواهیم بود که طی ساعاتی از بعد از ظهر چهارشنبه وزش باد نسبتاً شدید را در برخی از مناطق شرقی و شمالی استان میتوان انتظار داشت.
وی با بیان اینکه روز گذشته بیشینه دما از نهاوند با ۳۸ درجه سانتیگراد و صبح امروز کمینه دما از بهار با ۱۳ درجه سانتیگراد گزارش شده است، تصریح کرد: دمای هوای همدان طی ۲۴ ساعت گذشته بین ۳۵ و ۱۶ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.
انتهای پیام
