چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۵ | ۱۵:۳۶
منبع: دانشگاه آزاد اسلامی
امکان برگزاری مجدد امتحانات ۲۰ و ۲۱ تیرماه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد

تسهیلات دانشگاه آزاد برای حاضران در مراسم عزاداری رهبر شهید؛

امکان برگزاری مجدد امتحانات ۲۰ و ۲۱ تیرماه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد

امکان اخذ آزمون مجدد برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی که به علت شرکت در مراسم بزرگداشت و عزاداری امام شهید از شرکت در امتحانات روز ۲۰ و ۲۱ تیر جامانده‌اند، فراهم شد.

به گزارش ایسنا، دانشگاه آزاد اسلامی با صدور اطلاعیه ای از فراهم شدن امکان اخذ آزمون مجدد برای آن دسته از دانشجویان که بدلیل شرکت در مراسم بزرگداشت و عزاداری امام شهید از شرکت در امتحانات روز ۲۰ و ۲۱ تیر جامانده‌اند، خبر داد.

بر اساس این اطلاعیه، با توجه به شروع آزمون‌های حضوری دانشگاه آزاد اسلامی از روز ۲۰ تیرماه در سراسر کشور، از آنجا که برخی از دانشجویان زائر مراسم معنوی رهبر شهید ممکن است در روزهای شنبه و یکشنبه به شهرهای محل سکونت خود بازنگشته باشند و از امتحانات این دو روز جا بمانند، علاوه بر فعال بودن طرح تعاون امتحان با درخواست دانشجو به واحد دانشگاهی، امکان اخذ آزمون مجدد از آنها فراهم شده است.

برنامه ریزی برای اخذ آزمون مجدد به عهده واحدهای دانشگاهی است که با توجه به شروع ترم تابستان ضروری است برنامه‌ریزی به نحوی صورت پذیرد که این دسته از دانشجویان بتوانند از ترم تابستان نیز بهره مند شوند.

انتهای پیام

# علمی‌ و دانشگاهی

آخرین اخبار علمی‌ و دانشگاهی