۱۴۰۵-۰۴-۱۸ | ۱۰:۴۳
وزیر علوم در گفت‌وگو با ایسنا:  سطح علمی کشور در دوره زعامت رهبر شهید ارتقاء روزافزون داشت

وزیر علوم در گفت‌وگو با ایسنا: سطح علمی کشور در دوره زعامت رهبر شهید ارتقاء روزافزون داشت

خراسان رضوی (ایسنا) - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در دوره زعامت رهبری شهید انقلاب، ما دهه به دهه شاهد ارتقاء سطح علمی کشور بودیم‌.

حسین سیمایی صراف در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه رهبر شهید انقلاب جهاد علمی را برای پیداکردن مرجعیت علمی و حل مسائل کشور می‌خواستند، اظهار کرد: امکان حل مسائل کشور بدون علم وجود ندارد و علم بدون حل مسئله تبدیل به علم منزوی و بیگانه از مردم و جامعه خود می‌شود.رهبری شهید انقلاب بین این مفاهیم پیوند وسیعی برقرار کردند و در دوره زعامت ایشان ما دهه به دهه شاهد ارتقا سطح علمی کشور بودیم‌.

وی افزود: زمانی کشور فقط درصدد تقویت نیروی انسانی متخصص بود و در دهه بعد سراغ پژوهش‌های کاربردی رفت، با هدایت رهبر شهید انقلاب، کشور و دانشگاه‌ها به سمت فناوری و حل مسئله رفتند. خوشبختانه سیاست‌های خوبی داریم البته نیاز به ابزار سیاستی مناسب هم داریم تا بتوانیم سیاست‌های ترسیم شده توسط رهبری شهید انقلاب را محقق کنیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها