۱۴۰۵-۰۴-۱۸ | ۱۴:۰۱
منبع: نمایندگی خراسان رضوی
در پی اختلال خطوط ریلی، ۱۵۰۰ زائر تشییع رهبر شهید از نیشابور با اتوبوس راهی مشهد شدند

در پی اختلال خطوط ریلی، ۱۵۰۰ زائر تشییع رهبر شهید از نیشابور با اتوبوس راهی مشهد شدند

خراسان رضوی (ایسنا) - فرماندار نیشابور با اعلام وقوع حادثه‌ای در خط ریل راه‌آهن در مسیر ایستگاه ابومسلم به سمت تربت حیدریه، از عملیات ساماندهی سریع ۱۵۰۰ مسافر متوقف ‌شده و اعزام آن‌ها به مقصد مشهد برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید خبر داد.

مهدی دونده، پنج‌شنبه ۱۸ تیر در جمع خبرنگاران با اعلام وقوع این حادثه اظهار کرد: امروز پنج‌شنبه ۱۸ تیرماه، ساعت ۳ و ۵ دقیقه بامداد، حادثه‌ای در خط ریل راه‌آهن، در محل ایستگاه ابومسلم به سمت تربت حیدریه، در ۵۵ کیلومتری بعد از شهرستان نیشابور اعلام شد.

وی افزود: در پی این حادثه، تردد قطارها در ایستگاه راه‌آهن نیشابور و همچنین ایستگاه عطار در شهرستان فیروزه متوقف شده است.

فرماندار نیشابور با اشاره به اقدامات فوری انجام شده در محل حادثه گفت: بلافاصله پس از وقوع حادثه، با حضور در محل راه‌آهن نیشابور، تمهیدات لازم اندیشیده شد. در کمترین زمان ممکن، تقریباً ۱۵۰۰ نفر از هموطنان که عازم مشهد مقدس بودند، برای شرکت در مراسم بدرقه، ساماندهی شدند.

وی با اعلام اینکه فرآیند اعزام مسافران به مقصد مشهد مقدس انجام شده است، خاطرنشان کرد: این مسافران توسط ۳۰ دستگاه اتوبوس و ۱۰ دستگاه مینی‌بوس به مقصد مشهد اعزام شدند.

دونده در پایان با تاکید بر وجود وضعیت عادی در ایستگاه راه دآهن نیشابور اظهار کرد: این ۱۵۰۰ نفر در کمک‌ترین زمان ممکن ساماندهی و به سمت مشهد اعزام شدند؛ در حال حاضر هیچ‌گونه جای نگرانی یا مشکلی در ایستگاه راه‌آهن نیشابور وجود ندارد و شرایط به حالت عادی بازگشته است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها