۱۴۰۵-۰۴-۱۹ | ۰۱:۱۰
ردنپ: اگر ترامپ می‌تواند، چرا نخست‌وزیر ما به فیفا زنگ نزند؟

ردنپ: اگر ترامپ می‌تواند، چرا نخست‌وزیر ما به فیفا زنگ نزند؟

سرمربی اسبق تاتنهام، محرومیت دو جلسه‌ای جرل کوانسا، مدافع تیم ملی انگلیس، را «سخت‌گیرانه» و «ناامیدکننده» خواند و به شوخی پیشنهاد کرد که نخست‌وزیر انگلیس مثل دونالد ترامپ با رئیس فیفا تماس بگیرد تا این حکم را لغو کند.

به گزارش ایسنا، جارل کوانسا مدافع تیم ملی انگلیس، به دلیل کارت قرمزی که در دیدار مرحله یک‌ هشتم نهایی جام جهانی مقابل مکزیک دریافت کرد،  دو بازی از همراهی تیمش محروم شد.

هری ردنپ در واکنش به این حکم، با لحنی طنزآمیز به مداخله دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در لغو محرومیت فولارین بالوگان اشاره کرد و به خبرنگار اسکای گفت: شاید باید نخست‌وزیرمان را مجبور کنیم به فیفا زنگ بزند و محرومیت را لغو کند. اگر دونالد ترامپ می‌تواند این کار را بکند، چرا ما نتوانیم؟ 

ماجرای بالوگان، که کارت قرمز او در مرحله یک‌سی‌دوم نهایی با تماس مستقیم ترامپ با رئیس فیفا و اعمال ماده ۲۷ آیین‌نامه انضباطی، به حالت تعلیق درآمد، جنجال گسترده‌ای در محافل فوتبالی ایجاد کرده و اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) آن را «عبور از خط قرمز» خوانده بود.

حالا ردنپ با مقایسه این دو پرونده، بر نابرابری آشکار در برخورد فیفا با محرومیت‌ها تأکید کرده است. او گفت: این یک رسوایی بسیار ناامیدکننده است. هر دو بازیکن کارت قرمز گرفتند اما یکی به خاطر تماس ترامپ بخشیده شد و دیگری باید دو بازی محرومیت را تحمل کند.

محکومیت کوانسا در شرایطی برای توماس توخل، سرمربی انگلیس، یک بحران جدی در پست دفاع راست ایجاد کرده است چون ریس جیمز، مدافع اصلی این تیم نیز به دلیل مصدومیت در دسترس نیست.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی