۱۴۰۵-۰۴-۲۰ | ۱۸:۴۰
منبع: نمایندگی اصفهان
نخستین رئیس هیئت روئینگ استان اصفهان مشخص شد

نخستین رئیس هیئت روئینگ استان اصفهان مشخص شد

اصفهان (ایسنا) - با برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت روئینگ استان اصفهان، احمد محمدی با کسب اکثریت آرای اعضای مجمع به‌عنوان نخستین رئیس این هیئت انتخاب شد تا فعالیت رسمی این رشته در ساختار مستقل ورزشی استان وارد مرحله تازه‌ای شود.

مجمع انتخاباتی هیئت روئینگ استان اصفهان ظهر شنبه ۲۰ تیر با حضور محسن شادی، رئیس فدراسیون روئینگ، سیدمهدی صدری، مدیرکل ورزش‌وجوانان استان اصفهان و اعضای مجمع در تالار اجتماعات سرای ورزشکاران برگزار شد تا نخستین رئیس هیئت مستقل این رشته در استان انتخاب شود.

روئینگ که پس از تشکیل فدراسیون مستقل، فعالیت خود را به‌صورت مجزا از قایقرانی دنبال می‌کند، این روزها در استان‌های مختلف کشور در حال تشکیل هیأت‌های استانی است و استان اصفهان نیز با برگزاری مجمع انتخاباتی، نخستین گام رسمی خود را در این مسیر برداشت.

برای تصدی ریاست هیئت روئینگ استان اصفهان، احمد محمدی و وحید هادی ثبت‌نام کرده بودند، اما به‌علت حضور نیافتن وحید هادی در مجمع، روند انتخابات تنها با حضور احمد محمدی به‌عنوان نامزد این سمت برگزار شد.

در پایان فرآیند رأی‌گیری، احمد محمدی موفق شد از مجموع ۹ رأی مأخوذه، ۸ رأی را به خود اختصاص دهد و به‌عنوان نخستین رئیس هیئت روئینگ استان اصفهان انتخاب شود.

با آغاز فعالیت رسمی هیئت روئینگ استان اصفهان، انتظار می‌رود برنامه‌ریزی برای توسعه زیرساخت‌ها، شناسایی استعدادها، راه‌اندازی مسابقات استانی و تقویت حضور ورزشکاران اصفهانی در رقابت‌های ملی با سرعت بیشتری دنبال شود؛ رشته‌ای که در سال‌های اخیر با کسب مدال‌های بین‌المللی توسط ملی‌پوشان ایران، روند رو به رشدی را در کشور تجربه کرده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها