۱۴۰۵-۰۴-۲۱ | ۱۵:۲۲
منبع: روابط عمومی خانه سینما
از پخش فوتبال در صورت اخذ مجوز تا اکران ۴ فیلم جدید

جدیدترین مصوبات اکران

از پخش فوتبال در صورت اخذ مجوز تا اکران ۴ فیلم جدید

شورای صنفی نمایش از اکران ۴ فیلم جدید خبر داد و مصوب کرد پخش مسابقات فوتبال جام جهانی، شامل دیدار روز سه‌شنبه ۲۳ تیرماه و دیدارهای رده‌بندی و فینال در روز یکشنبه ۲۸ تیرماه، در صورت اخذ مجوز از مراجع ذی‌صلاح در سینماهای کشور بلامانع باشد.

هشتمین جلسه شورای صنفی نمایش صبح امروز یکشنبه ۲۱ تیرماه به میزبانی مجتبی بهزادیان مدیرکل دفتر نظارت و ارزشیابی، با حضور اعضای شورا در سازمان سینمایی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام روابط عمومی خانه سینما، در این جلسه، قرارداد اکران فیلم‌های سینمایی «زنده‌شور» کاظم دانشی با پخش شایسته فیلم و سرگروهی پردیس سینمایی ملت، «نبرد با خرچنگ» به کارگردانی مازیار محمدی نژاد و با پخش بهمن سبز و سرگروهی پردیس سینمایی آزادی و «لباس شخصی» امیر عباس ربیعی با پخش بهمن سبز و سرگروهی پردیس سینمایی هویزه ثبت شد.

همچنین بر اساس مصوبات شورای صنفی نمایش، فیلم سینمایی «استخر» سروش صحت نیز از روز چهارشنبه ۲۴ تیرماه اکران خود را در سینماهای کشور آغاز خواهد کرد.

بدین ترتیب، از روز چهارشنبه ۲۴ تیرماه، چهار فیلم «زنده‌شور»، «نبرد با خرچنگ»، «استخر» و «لباس شخصی» روی پرده سینماهای کشور خواهند رفت.

در ادامه جلسه، به اتفاق آراء اعضا مقرر شد اکران فیلم‌های سینمایی «نیم‌شب»، «کفایت مذاکرات»، «افسانه سپهر»، «ژولیت و شاه» و «رخ نیلو» از تاریخ ۲۴ تیرماه ۱۴۰۵ به پایان برسد.

همچنین شورای صنفی نمایش مصوب کرد پخش مسابقات فوتبال جام جهانی، شامل دیدار روز سه‌شنبه ۲۳ تیرماه و دیدارهای رده‌بندی و فینال در روز یکشنبه ۲۸ تیرماه، در صورت اخذ مجوز از مراجع ذی‌صلاح در سینماهای کشور بلامانع باشد.

در این زمینه بخوانید:

امید گیشه ۱۴۴ میلیاردی به «استخر» و «زنده شور»

انتهای پیام 

# فرهنگی و هنری

آخرین اخبار فرهنگی و هنری