۱۴۰۵-۰۴-۲۲ | ۱۰:۰۱
انگلیس برای محافظت از جوامع یهودی۲۵۰ میلیون پوند هزینه می‌کند

انگلیس برای محافظت از جوامع یهودی۲۵۰ میلیون پوند هزینه می‌کند

انگلیس امروز (دوشنبه) اعلام کرد که این کشور پس از یکسری حملات یهودستیزانه اخیر، بیش از ۲۵۰ میلیون پوند را طی سه سال آینده برای محافظت بهتر از جوامع یهودی خود هزینه خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، لندن همچنین اعلام کرد که با این بودجه بیش از ۵۰۰ افسر بیشتر را در سراسر انگلستان و ولز مستقر خواهد کرد و امنیت را در محله‌های یهودی و اطراف مدارس، کنیسه‌ها و مراکز اجتماعی افزایش خواهد داد.

خبرگزاری رویترز در گزارش خود آورده است، این بسته مالی جدید که علاوه بر بودجه ۲۵ میلیون پوندی اعلام شده در ماه آوریل است، شامل حدود ۳۰۰ افسر بیشتر در لندن و حدود ۸۰ افسر در منچستر بزرگ در کنار ۴۳ میلیون پوند برای نیروهایی است که در مناطق دیگر با جمعیت قابل توجه یهودی خدمت می‌کنند.

کر استارمر، نخست وزیر در حال کناره‌گیری انگلیس در بیانیه خود اعلام کرد: «افزایش یهودستیزی که در سال‌های اخیر شاهد آن بوده‌ایم، آزمونی برای ارزش‌های ما به عنوان یک کشور است و مقابله با آن از روز اول در رهبری من محوری بوده است.»

قرار است پلیس کلانشهر لندن نیز ۸۶ میلیون پوند از بودجه جدید دریافت کند و ۵۹ میلیون پوند برای پلیس ضد تروریسم اختصاص داده شده است.

دولت استارمر همچنین اعلام کرد که پلیس در مواقع آسیب‌پذیری شدید، گشت‌زنی‌ها را افزایش خواهد داد و اطمینان خاطر قابل مشاهده‌ای را ارائه می‌دهد و به جلوگیری از جرایم ناشی از نفرت و حوادث یهودستیزانه کمک می‌کند.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان