پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ | ۱۰:۳۶
معاون اقتصادی استاندار: افزایش قیمت سیب زمینی در خراسان شمالی غیرمنطقی است

معاون اقتصادی استاندار: افزایش قیمت سیب زمینی در خراسان شمالی غیرمنطقی است

خراسان شمالی (ایسنا) - معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: افرایش قیمت سیب زمینی در استان غیر منطقی است. در شرایط فعلی، هیچ دلیل منطقی برای این افزایش قیمت وجود ندارد و دستگاه‌های نظارتی موظفند با تشدید بازرسی‌ها از هرگونه افزایش غیرمتعارف قیمت کالاها جلوگیری کنند.

هادی رجایی نیا در کارگروه تنظیم بازار خراسان شمالی بر تأمین کالاهای اساسی و تشدید نظارت بر بازار تاکید و با بیان اینکه خراسان شمالی به زودی شاهد افزایش تردد زائران اربعین حسینی است بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق با هدف تأمین و توزیع مناسب کالاهای اساسی، به‌ویژه مرغ و برنج تأکید کرد.

رجایی نیا بر بازرسی‌های هدفمند و مستمر برای ساماندهی بازار تاکید کرد و گفت: حمایت هم‌زمان از واحدهای تولیدی، تنظیم بازار و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان در دستور کار برنامه اقتصادی استان است که انتظار می‌رود تولیدکنندگان نیز در تأمین نیاز بازار استان همکاری لازم را داشته باشند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها