پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ | ۱۲:۵۱
منبع: نمایندگی زنجان
پیش‌بینی آغاز کاهش دما از هفته آینده در زنجان
عکس تزئینی است

پیش‌بینی آغاز کاهش دما از هفته آینده در زنجان

زنجان (ایسنا) - مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی، شرایط جوی نسبتاً پایداری طی امروز (پنج‌شنبه ۲۵ تیر) و روزهای آینده در استان حاکم خواهد بود و آسمان در اغلب مناطق صاف تا کمی ابری پیش‌بینی می‌شود.

محمدرضا رحمن‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در ساعات بعدازظهر امروز (پنج‌شنبه ۲۵ تیر)، افزایش نسبی ابر و وزش باد پدیده غالب خواهد بود و سرعت وزش باد در برخی مناطق به‌طور موقت به حد نسبتاً شدید می‌رسد.

وی افزود: دمای هوا امروز و فردا به‌صورت موقت کاهش نسبی خواهد داشت، اما از روزهای شنبه ۲۷ تیر و یکشنبه ۲۸ تیر دوباره روند افزایشی خواهد گرفت.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان با بیان اینکه از روز سه‌شنبه هفته آینده روند کاهش دما آغاز می‌شود، تصریح کرد: با کاهش تدریجی دمای هوا، شرایط جوی استان خنک‌تر خواهد شد. 

رحمن‌نیا با اشاره به دمای ثبت‌ شده در ایستگاه‌های هواشناسی استان، گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته، بیشینه دمای زنجان ۳۹ و کمینه آن ۱۶ درجه سانتی‌گراد ثبت شده است. همچنین گرم‌ترین ایستگاه استان با ۴۳ درجه سانتی‌گراد، ماهنشان و خنک‌ترین ایستگاه با ۳۷ درجه، سلطانیه و طارم بوده‌اند.

وی از شهروندان درخواست کرد: با توجه به وزش باد نسبتاً شدید در برخی ساعات، نکات ایمنی را رعایت کرده و از توقف در کنار سازه‌های ناپایدار و درختان فرسوده خودداری کنند. همچنین مدیریت مصرف آب و برق در روزهای گرم پیش‌رو را مورد توجه قرار دهند. 

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها