جمعه ۲۶ تیر ۱۴۰۵ | ۰۳:۱۵
منبع: نمایندگی آذربایجان شرقی
حاشیه‌های دیدار کاراگستر-شهرداری نوشهر

حاشیه‌های دیدار کاراگستر-شهرداری نوشهر

آذربایجان شرقی (ایسنا) - دیدار کاراگستر شبستر و شهرداری نوشهر با حاشیه‌هایی همراه بود.

کاراگستر شبستر و شهرداری نوشهر، در جریان هفته سی‌وچهارم و پایانی لیگ دسته یک فوتبال، پنجشنبه ۲۵ تیر، در حالی در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز به مصاف هم رفتند که بقا برای شبستری‌ها و سقوط برای نوشهری‌ها از پیش مشخص شده بود و این دیدار که در نهایت با برتری یک بر صفر کارا به پایان رسید، جنبه‌ی تشریفاتی داشت.

این دیدار با حاشیه‌های همراه بود که در ادامه می‌خوانید:

فرم خلاصه بازی که باید توسط هیات فوتبال در اختیار خبرنگاران قرار می‌گرفت به موقع آماده نشد.

حاشیه‌های بازی کاراگستر-شهرداری نوشهر

چمن هیبریدی ورزشگاه یادگار امام در کمتر از یک ماه مانده به آغاز لیگ برتر وضعیت نامطلوبی داشت. سایر نواقص ورزشگاه خانگی تراکتور نیز کمافی‌السابق پابرجا بود.

کیانوش رفیع‌زاده، داور بازی در دقیقه ۵۷، تکل انجام شده روی علی نجفی در درون محوطه شهرداری نوشهر را پنالتی به سود کاراگستر اعلام کرد اما پس از مشورت با کمک داور این پنالتی رد شد. اعضای تیم کاراگستر و به ویژه نیمکت‌نشینان این تیم با واکنشی تند به این تصمیم، حسابی از خجالت داور و کمک داور درآمدند.

اسکوربرد ورزشگاه در حالت خاموش قرار گرفته بود و دقایق سپری‌شده از بازی مشخص نبود.

در پایان اعضای تیم کاراگستر با تجمع در وسط زمین چمن به جشن و شادی پرداختند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها