جمعه ۲۶ تیر ۱۴۰۵ | ۱۶:۴۳
منبع: نمایندگی فارس
آغاز پویش «از فارس تا هرمزگان؛ همدل و همراه» با محوریت جامعه ورزش

آغاز پویش «از فارس تا هرمزگان؛ همدل و همراه» با محوریت جامعه ورزش

فارس (ایسنا) - رئیس کمیته فرهنگی و مسئولیت اجتماعی هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس از آغاز پویش «از فارس تا هرمزگان؛ همدل و همراه» خبر داد و گفت: این پویش با هدف جلب مشارکت جامعه ورزش و شهروندان برای تقویت همدلی و مسئولیت اجتماعی در حمایت از مردم هرمزگان اجرا می‌شود.

محمدرضا جعفری امروز جمعه ۲۶ تیر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: زمانی که بخشی از کشور روزهای دشواری را پشت سر می‌گذارد، جامعه ورزش نمی‌تواند نسبت به آن بی‌تفاوت باشد. ورزش همگانی تنها به ارتقای سلامت جسم محدود نمی‌شود، بلکه ظرفیتی برای گسترش اخلاق، همبستگی اجتماعی و تقویت سرمایه‌های انسانی جامعه است.

وی تصریح کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری باید نشان دهیم که ایران یک خانواده است و مشکلات هر استان، دغدغه همه مردم کشور به شمار می‌رود.

بهره‌گیری از ظرفیت جامعه ورزش

جعفری با اشاره به نقش ورزشکاران در ایجاد امید و انسجام اجتماعی گفت: جامعه ورزش فارس در مقاطع مختلف، مسئولیت اجتماعی خود را نشان داده است و در این پویش نیز تلاش می‌شود ظرفیت ورزشکاران، هیئت‌های ورزشی، باشگاه‌ها، مربیان، داوران و خانواده بزرگ ورزش برای حمایت از مردم هرمزگان به کار گرفته شود.

رئیس کمیته فرهنگی و مسئولیت اجتماعی هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس بیان کرد: باور ما این است که هر اقدام و هر همراهی، هرچند کوچک، می‌تواند در تقویت روحیه و امید هم‌وطنان اثرگذار باشد.

اجرای برنامه‌های فرهنگی و ورزشی

وی درباره برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در قالب این پویش گفت: برگزاری برنامه‌های ورزش همگانی، پیاده‌روی‌های خانوادگی با شعار «هر قدم، یک امید»، تولید محتوای فرهنگی، مشارکت در فعالیت‌های داوطلبانه و هدایت کمک‌های مردمی از مسیرهای قانونی، از جمله برنامه‌هایی است که در قالب این پویش اجرا خواهد شد.

رئیس کمیته فرهنگی و مسئولیت اجتماعی هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس هدف از اجرای این برنامه‌ها را نهادینه‌سازی فرهنگ مسئولیت اجتماعی در میان جامعه ورزش عنوان کرد.

دعوت به مشارکت در پویش

عضو هیئت‌رئیسه هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس از ورزشکاران، پیشکسوتان، رؤسای هیئت‌های ورزشی، باشگاه‌ها، سازمان‌های مردم‌نهاد، خیران و عموم مردم برای پیوستن به این پویش دعوت کرد و گفت: قدرت ورزش تنها در کسب مدال و موفقیت‌های قهرمانی خلاصه نمی‌شود، بلکه ارزش واقعی آن در ایجاد همدلی و همراهی میان مردم برای ساختن آینده‌ای بهتر است.

وی تأکید کرد: جامعه ورزش فارس این همراهی را یک وظیفه ملی، اخلاقی و انسانی می‌داند و با تمام توان در کنار مردم هرمزگان خواهد بود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها