یکشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۵ | ۲۱:۰۷
سجاد افشاریان دواجرایش را به تبریز می‌برد

سجاد افشاریان دواجرایش را به تبریز می‌برد

دو نمایش «هیدن» به کارگردانی کورش شاهونه و «آن برد» به کارگردانی مهدی زندیه و آیدین تمبرچی در تبریز روی صحنه می‌روند.

به گزارش ایسنا،هر دو نمایش به تهیه‌کنندگی سجاد افشاریان هستند که پیش از این، در شهرهای دیگری روی صحنه رفته‌اند.

سجاد افشاریان نمایش‌هایش را به تبریز می‌برد

سجاد افشاریان، نویسنده، بازیگر و کارگردان تئاتر چند سالی است که در زمینه تهیه‌کنندگی نیز فعالیت دارد و حالا هم این دو نمایش به تهیه‌کنندگی او در تبریز روی صحنه می‌روند.

نمایش «هیدن» نوشته مشترک ریحانه رضی و کورش شاهونه، با طراحی و کارگردانی شاهونه از جمله آثار پرمخاطب چند سال اخیر است که تاکنون در چند مقطع مختلف در تهران و شهرهای دیگر همچون مشهد، ساری، یزد، شیراز، اصفهان، رشت، کرمان و گرگان روی صحنه رفته است.

تازه‌ترین اجرای این نمایش از ۲۵ تیر ماه در تبریز آغاز شده و این اثر نمایشی تا ۳۱ تیر ماه در این شهر روی صحنه می‌رود.

این اثر نمایشی در تازه‌ترین اجرای خود با بازی ریحانه ‌رضی، کوروش ‌شاهونه، آرش ‌نایبی، نسترن صفری، مریم ‌شجاعی، محمد ‌موسوی اجرا می‌شود.

کارگردان این نمایش در جمله‌ای کوتاه درباره این اثر نمایشی نوشته است: «انسان‌های بینایی که حقیقت را کتمان می‌کنند، نابینا هستند.»

نمایش «هیدن» محصولی ازکمپانی تئاتر جوانان ایران است و در کنار سجاد افشاریان، نیما انهاری هم در تهیه‌کنندگی این نمایش مشارکت داشته است.

دیگر اعضای گروه اجرایی این اثر نمایشی به شرح زیر هستند:مشاور کارگردان: آیت ‌بی‌غم، طراح پوستر: ریحانه ‌رضی، بریل آرتیست: مریم رشغی، طراح صحنه: کوروش ‌شاهونه، طراح لباس: ریحانه ‌رضی، طراح نور: کیوان ‌شعبانی، طراح مولتی مدیا: کوروش ‌شاهونه، آهنگساز: نوید ‌دیوان، مجری طرح: بهزاد ‌جاودان‌فرد، مدیر تولید: علی ‌اکباتانی و ... 

این نمایش تا ۳۱ تیر ماه در دو نوبت ۱۸ و ۲۰:۳۰ در سالن صیامی تبریز اجرا می‌شود.

همچنین نمایش «آن‌برد» نوشته و کار مشترک مهدی زندیه و آیدین تمبرچی و به تهیه‌کنندگی سجاد افشاریان و امیرعلی زارع نیز روز جمعه دوم مرداد ماه در تبریز روی صحنه خواهد رفت.

این نمایش درباره مهاجرت است و در خلاصه داستان آن آمده: تقدیم به همه آنهایی که قلب‌شان را در وطن جا گذاشته‌اند.

این اثر نمایشی با بازی مهدی زندیه و نیکو بستانی روی صحنه می‌رود و دیگر اعضای گروه اجرایی آن به شرح زیر هستند:طراح صحنه و لباس: شادی ‌بیات، طراح نور: رضا ‌خضرایی، طراح صدا و موسیقی: محمدحسین ‌غفاری، طراح گرافیک، تبلیغات: علی ‌زندیه، عکاس: شایان عظیمی، دستیار کارگردان و برنامه‌ریز: شادی ‌بیات، گروه کارگردانی: محمد غلامی، حامد ‌حسین ‌زاده، مطهره ‌پورجعفر.

این اثر نمایشی روز جمعه دوم مرداد ماه در دو نوبت ۱۸ و ۲۰ در تالار اقبال آذر تبریز روی صحنه می‌رود.

انتهای پیام

# فرهنگی و هنری

آخرین اخبار فرهنگی و هنری