یکشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۵ | ۲۳:۱۸
منبع: نمایندگی مازندران
۱۴۱ شب نمایش همدلی و پایداری مردمان دیار علویان در میدان

۱۴۱ شب نمایش همدلی و پایداری مردمان دیار علویان در میدان

مازندران (ایسنا) - شهروندان انقلابی و ولایت مدار مازندرانی برای یکصد و چهل‌و یکمین شب متوالی با حضور در میدان‌ها و خیابان‌های شهر، همدلی و پایداری خود را به نمایش گذاشتند.

مازندرانی‌های بصیر و انقلابی همچون دیگر هموطنان غیور سراسر ایران اسلامی پرچم به‌دست با حضور در اجتماعات شبانه نشان دادند جان فدایان میهن در راه دفاع از این خاک و آب در مقابل دشمنان کوتاه نمی‌آیند.

اجتماعات پرشور شبانه مازندرانی‌ها همچون ۱۴۰ شب گذشته در نقاط مختلف این استان باشکوه ومستمر برپا بود.

مردم شهرهای مختلف مازندران در ۱۴۱ شب متوالی با حضور در میدان‌ها و  خیابانهای مرکزی شهرهای استان یاد و خاطره رهبر شهید را گرامی داشتند و استمرار راه آقای شهید ایران را فریاد زدند و با رهبر جدید انقلاب اسلامی نیز تجدید بیعت کردند.

این حضور شبانه، دیگر یک رویداد مقطعی نیست و به یک خاستگاه اجتماعی بدل شده که در آن، نسل‌های مختلف پای یک عهد ایستاده‌اند.

فریاد باید برخاست در امتداد ذوالفقار حیدر

هنگامی که گروه‌های سرود مستقر در تجمعات شبانه شعار «باید برخاست» را سردادند، مردم حاضر در میدان یکپارچه با تکرار این شعار به جنایات کشورهای معاند پاسخ می‌دادند.

این شعارها در کنار سرودهای «منتقمان رهبریم» و «ما ذوالفقار حیدریم»، فقط یک واکنش عاطفی نیست، بلکه بیانیه‌ای سیاسی برای انتقام سخت و پیمانی برای خون‌خواهی در یکی از حساس‌ترین برهه‌های تاریخی ایران است.

۱۴۱ شب نمایش همدلی و پایداری مردمان دیار علویان در میدان

دیارعلویان، روایتی از ۱۴۱ شب بی‌قراری، فریاد باید برخاست هر شب بلندتر به گوش می‌رسد.

میادین و خیابان‌های مرکزی شهرهای مازندران، این روزها فقط یک مکان برای سوگواری نیست بلکه این میدان به مدرسه‌ای برای وفاداری، کارگاهی برای تربیت نسل انقلابی و نمایشگاهی از اراده ملی تبدیل شده است.

حضور کودکان ونوجوانان در کنار پدر و مادر و ریش سفیدان حاضر در تجمعات شبانه، روایتگر این واقعیت است که این راه، از نسل امروز به نسل فردا منتقل خواهد شد و فریاد «باید برخاست» هر شب بلندتر از شب قبل به گوش جهانیان می‌رسد.

اجتماع و راهپیمایی مردم بابلسر در «بعثت ۱۴۱»

اجتماع شبانه مردم بابلسر با حضور پرشور شهروندان این شهرستان با محوریت گرامیداشت هفته عفاف و حجاب و  بیعت با رهبری برگزار شد.

 این اجتماع مردمی که با حضور اقشار مختلف مردم و خانواده‌ها همراه بود، ساعت ۲۱:۳۰ از میدان شهدا آغاز شد؛ جایی که شرکت‌کنندگان پس از تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، با سردادن شعارهای «الله‌اکبر»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» بر پایبندی خود به آرمان‌های انقلاب اسلامی و حمایت از جبهه مقاومت تأکید کردند.

۱۴۱ شب نمایش همدلی و پایداری مردمان دیار علویان در میدان

این راهپیمایی شبانه با محوریت مطالبه‌گری در حوزه عفاف و حجاب  با حضور جمعی از بانوان مؤمن و انقلابی برگزار شد. شرکت‌کنندگان در این برنامه با تأکید بر اهمیت حفظ ارزش‌های اسلامی، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و صیانت از بنیان خانواده، خواستار توجه بیشتر مسئولان به اجرای قوانین مرتبط و تقویت برنامه‌های فرهنگی و تبیینی در این حوزه شدند.

شرکت‌کنندگان در راهپیمایی «بعثت ۱۴۱» با حضور در میدان بسیج، ضمن اجرای برنامه‌های حماسی و رجزخوانی، بار دیگر جلوه‌ای از وحدت، بصیرت و ایستادگی مردم بابلسر را به نمایش گذاشتند.

رزمایش خودرویی مردم انقلابی بابلسر برگزار شد؛ در این برنامه، خودروهای شرکت‌کنندگان با نصب پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، پرچم‌های «الله‌اکبر»، حزب‌الله و فلسطین، جلوه‌ای از حمایت از جبهه مقاومت و پایبندی به ارزش‌های اسلامی و ملی را به نمایش گذاشتند.

اجتماع «بعثت ۱۴۱» در بابلسر، بار دیگر صحنه حضور مردمی بود که با تأکید بر آرمان‌های انقلاب اسلامی، پاسداشت شعائر دینی، مطالبه‌گری در حوزه عفاف و حجاب و حمایت از مظلومان جهان، پیام وحدت، مقاومت و پایبندی به ارزش‌های اسلامی و انقلابی را طنین‌انداز کردند.

۱۴۱ شب نمایش همدلی و پایداری مردمان دیار علویان در میدان

مداومت ۱۴۱ مبعوثین سنگده بر اصل وحدت و اتحاد مقدس

مردم روستای سنگده بخش دودانگه ساری در صد و چهل‌ویکمین بعثت خود در خیابان بر مداومت به صیانت از وحدت و اتحاد مقدس برای نامیدی، شکست و هزیمت دشمنان میهن اسلامی تاکید داشتند.

 مبعوثین خون امام شهید در ماموریت الهی این شب، ضمن تقدیر از جبهه مقاومت اسلامی در مقابله با دشمنان بشریت، رشادت رزمندگان با هشیاری  مردم خونگرم جنوب کشور، حمایت آحاد  مردم سراسر کشور را نمونه ای از وحدت و اتحاد مقدس خواندند.

۱۴۱ شب نمایش همدلی و پایداری مردمان دیار علویان در میدان

به گزارش ایسنا، روستائیان سنگده اعلام کردند در حالی که دشمنان بشریت، با تجاوزگری منتظر اختلاف بین مردم با مردم و مردم با مسئولین هستند تا از این نقطه ضعف ضربات سهمگینی بر کشور و جامعه وارد کنند، صیانت از وحدت و پرهیز از اختلاف را اصولی ترین امر جامعه در شرایط کشور یاد کردند.

مبعوثین سنگده با اشاره به اینکه ملت مخلص و خیرخواه ضمن حفظ وحدت، انتقادات شان موجب رونق و شکوفایی کشور خواهد شد، این مهم را در شکست دشمن موثر دانستند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها