سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵ | ۱۳:۰۴
رئیس دانشکده الهیات هدی: توسعه رشته‌ها و جذب دانشجویان بین‌المللی را دنبال می‌کنیم

رئیس دانشکده الهیات هدی: توسعه رشته‌ها و جذب دانشجویان بین‌المللی را دنبال می‌کنیم

قم (ایسنا) - رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی با بیان اینکه این دانشکده در مسیر توسعه آموزشی، پژوهشی و بین‌المللی قرار دارد، گفت: امسال دو رشته جدید به مجموعه رشته‌های تحصیلی اضافه شده، چهار رشته دیگر در مرحله اخذ مجوز قرار دارد و اقدامات لازم برای تبدیل این دانشکده به دانشگاه نیز آغاز شده است.

غلامحسین گرامی در نشست خبری با اصحاب رسانه که سه‌شنبه ۳۰ تیر برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار کرد: دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی یک مؤسسه آموزش عالی زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که به‌عنوان مجموعه‌ای وابسته به جامعه‌الزهرا(س)، بزرگ‌ترین حوزه علمیه خواهران، فعالیت می‌کند.

رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی با بیان اینکه این دانشکده در سال ۱۳۷۳ تأسیس شده است، افزود: دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی به‌صورت تک‌جنسیتی فعالیت می‌کند و پذیرش دانشجو در آن ویژه بانوان است.

وی با اشاره به رسالت این مجموعه گفت: هدف اصلی دانشکده، تربیت نیروهای متخصص، متعهد و مسئولیت‌پذیر در تراز تمدن نوین اسلامی است و در حال حاضر در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد.

گرامی ادامه داد: اکنون حدود یک‌هزار و ۳۰۰ دانشجو در این دانشکده مشغول تحصیل هستند که از این تعداد، حدود ۹۸۰ نفر در مقطع کارشناسی و ۳۲۰ نفر در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل می‌کنند. همچنین تاکنون حدود یک‌هزار و ۳۳۰ نفر از این دانشکده فارغ‌التحصیل شده‌اند که این آمار تقریباً با تعداد دانشجویان در حال تحصیل برابری می‌کند.

رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی با اشاره به رشته‌های تحصیلی این دانشکده اظهار کرد: در مقطع کارشناسی، پذیرش دانشجو در هشت رشته شامل علوم قرآن و حدیث، فلسفه و حکمت اسلامی، فلسفه و عرفان اسلامی، مشاوره، علوم تربیتی، روان‌شناسی، حقوق و فقه و مبانی حقوق اسلامی انجام می‌شود.

وی با اشاره به رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد این دانشکده اظهار کرد: در مقطع کارشناسی ارشد در رشته‌های تکنولوژی آموزشی، مدیریت آموزشی، فقه و حقوق خانواده، حقوق جزا و جرم‌شناسی، حقوق خصوصی، روان‌شناسی اسلامی با گرایش روان‌شناسی مثبت‌گرا، روان‌شناسی عمومی، فلسفه و کلام اسلامی، شیعه‌شناسی، علوم و معارف نهج‌البلاغه و علوم قرآن و حدیث دانشجو پذیرش می‌شود.

گرامی با بیان اینکه توسعه کمی و کیفی دانشکده در دستور کار قرار دارد، افزود: برنامه‌ریزی برای توسعه رشته‌های تحصیلی، افزایش تعداد دانشجویان و تقویت هیئت علمی به‌عنوان سه رکن اصلی نظام آموزشی در حال انجام است و خوشبختانه طی سال‌های اخیر، روند جذب دانشجو و اعضای هیئت علمی همواره رو به رشد بوده است.

رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی ادامه داد: امسال دو رشته جدید به مجموعه رشته‌های دانشکده اضافه شده و مجوز چهار رشته دیگر شامل روان‌شناسی تربیتی، آموزش ابتدایی، مدیریت آموزش عالی و مشاوره با گرایش خانواده نیز در دست پیگیری است.

وی با اشاره به چشم‌انداز این مجموعه گفت: هدف ما توسعه ظرفیت‌های آموزشی و حرکت تدریجی به سمت تبدیل دانشکده به دانشگاه است و اقدامات لازم برای تحقق این هدف آغاز شده است.

گرامی با بیان اینکه دانشجویان این مجموعه در دو بخش ایرانی و بین‌الملل تحصیل می‌کنند، تصریح کرد: در بخش بین‌الملل، دانشجویانی از ۲۰ کشور جهان و چهار قاره در این دانشکده مشغول تحصیل هستند و برنامه‌هایی برای توسعه جذب دانشجویان خارجی نیز در دستور کار قرار دارد.

رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی ضمن اشاره بر امکانات آموزشی و رفاهی دانشکده گفت: با توجه به وابستگی دانشکده به جامعه‌الزهرا(س)، از ظرفیت‌ها و امکانات این مجموعه از جمله مجموعه ورزشی ویژه بانوان، خوابگاه‌های مجهز، مهدکودک و کتابخانه تخصصی و غنی استفاده می‌کنیم که این امکانات از مزیت‌های مهم دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی به شمار می‌رود.

وی درباره نحوه پذیرش دانشجو در این دانشکده اظهار کرد: پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی، همانند سایر مؤسسات آموزش عالی، صرفاً از طریق سازمان سنجش آموزش کشور و بر اساس سوابق تحصیلی انجام می‌شود.

گرامی افزود: در مقطع کارشناسی ارشد، پذیرش دانشجو از دو مسیر صورت می‌گیرد؛ نخست از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش و دوم از طریق آزمون اختصاصی ویژه طلاب که با هماهنگی و نظارت وزارت علوم برگزار می‌شود.

رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی این مجموعه گفت: بخش مهمی از برنامه‌های فرهنگی دانشکده با مشارکت مستقیم دانشجویان اجرا می‌شود. انجمن‌های علمی، تشکل‌های دانشجویی، به‌ویژه بسیج دانشجویی و کانون‌های فرهنگی، از جمله مجموعه‌هایی هستند که در کنار فعالیت‌های علمی، برنامه‌های فرهنگی متنوعی را نیز برگزار می‌کنند.

وی ادامه داد: علاوه بر برنامه‌های مناسبتی در ایام مذهبی و ملی، اردوهای جهادی، اردوهای زیارتی، سفر سالانه مشهد مقدس، راهیان نور و دیگر برنامه‌های فرهنگی و تربیتی نیز برای دانشجویان برگزار می‌شود.

گرامی با اشاره به برنامه‌های ویژه دانشجویان بین‌الملل تصریح کرد: برای این گروه از دانشجویان نیز برنامه‌های فرهنگی متناسبی پیش‌بینی شده است که در راستای تقویت تعاملات علمی و فرهنگی اجرا می‌شود.

وی در پایان اظهارکرد: مجموعه این فعالیت‌ها در کنار برنامه‌های آموزشی و پژوهشی، بخشی از ظرفیت‌های دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی را تشکیل می‌دهد و در مسیر تحقق اهداف تربیتی و علمی این مرکز دنبال می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها