چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ | ۰۸:۱۴
منبع: نمایندگی کردستان
جریمه ۱۲ میلیارد ریالی قاچاقچی مواد آرایشی و بهداشتی در دهگلان

جریمه ۱۲ میلیارد ریالی قاچاقچی مواد آرایشی و بهداشتی در دهگلان

کردستان (ایسنا) - مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان از صدور حکم محکومیت برای قاچاقچی مواد آرایشی و بهداشتی در شهرستان دهگلان خبر داد و گفت: متهم به پرداخت ۱۲ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.

حسین رحیمیان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پرونده قاچاق محموله‌ای از اقلام آرایشی و بهداشتی به ارزش ۱۲ میلیارد ریال در شعبه تعزیرات حکومتی شهرستان دهگلان مورد رسیدگی قرار گرفت.

وی افزود: پس از بررسی مستندات پرونده و با توجه به اینکه متهم مدارک قانونی و کافی برای حمل کالا ارائه نکرد، شعبه رسیدگی‌کننده اتهام انتسابی را محرز دانست و وی را به پرداخت ۱۲ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان ادامه داد: این محموله قاچاق در پی رصد اطلاعاتی و با همکاری مأموران پلیس آگاهی و پلیس امنیت اقتصادی، در محورهای مواصلاتی شهرستان دهگلان و از داخل یک دستگاه خودرو کشف و ضبط شد.

رحیمیان خاطرنشان کرد: پس از تشکیل پرونده، موضوع برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارجاع شد و حکم قانونی برای متخلف صادر شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها