مجتبی داوودآبادی با اعلام این خبر افزود: خطوط خروجی، توسعه دو بی ۲۳۰ کیلوولت در پست بلافصل و واحد G ۱۴ نیروگاه سیکل ترکیبی خرم با ظرفیت ۱۸۳ مگاوات تولید برق حداکثر تا نیمه مرداد ماه سالجاری وارد مدار میشوند.
وی افزود: همزمان علاوه بر احداث ظرفیت مذکور، دو بی خط در پست بلافصل نیروگاه خرم و ۷ کیلومتر مدار خط ۲۳۰ کیلو ولت با هادی پر ظرفیت به بهرهبرداری خواهد رسید که این اقدامات نقش مؤثری در تأمین برق مورد نیاز، پاسخگویی به افزایش مصرف و تقویت پایداری شبکه سراسری خواهد داشت.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی برق باختر، در روز ۳۱ تیر، وی اظهار کرد: برای احداث خطوط ارتباطی نیروگاه سیکل ترکیبی خرم، در چند عملیات اجرایی پیچیده و انجام مانورهای مختلف، خطوط نیروگاه مذکور مستقیما به پستهای انتقال خرمآباد ۲، خرم آباد یک و ۲۳۰ بهمن متصل شد و به بهرهبرداری رسید که انجام طرح مذکور تاثیر بسزایی در افزایش قابلیت اطمینان شبکه خواهد داشت.
انتهای پیام

