شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۸:۲۱
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
توسعه کشت‌های گلخانه‌ای خارج از فصل در خاش

توسعه کشت‌های گلخانه‌ای خارج از فصل در خاش

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش از گسترش کشت گوجه‌فرنگی خارج از فصل و دیگر محصولات گلخانه‌ای در این شهرستان خبر داد و گفت: در حال حاضر حدود ۴۵ هکتار از اراضی کشاورزی خاش به کشت این محصول اختصاص یافته است.

مجتبی خاشی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اهمیت اقتصادی و اجتماعی این محصول افزود: میانگین عملکرد مزارع گوجه‌ فرنگی در خاش حدود ۳۵ تن در هکتار است و این محصول در دو فصل بهار و تابستان در سه بخش مرکزی، پشتکوه و ایرندگان کشت می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی خاش ادامه داد: در بخش قابل توجهی از مزارع منطقه، برای کاهش مصرف آب و افزایش بهره‌وری، کشت به روش نشایی و با استفاده از سیستم آبیاری نوار تیپ انجام می‌شود که نقش موثری در حفظ منابع آبی دارد.

وی با تأکید بر مزایای کشت خارج از فصل اظهار کرد: برداشت گوجه‌ فرنگی در بازه‌های زمانی خارج از فصل اصلی، علاوه بر سودآوری مناسب برای کشاورزان، در تنظیم بازار و کنترل قیمت این محصول در سطح کشور نیز اثرگذار است.

مدیر جهاد کشاورزی خاش در پایان خاطرنشان کرد: فعالیت در این بخش علاوه بر سودآوری اقتصادی، در دوره برداشت برای بیش از ۱۰۰ نفر از اهالی منطقه به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد می‌کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها