شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۵:۰۵
منبع: نمایندگی چهارمحال و بختیاری
‌پیش‌بینی افزایش دما در چهارمحال و بختیاری طی روزهای آینده

‌پیش‌بینی افزایش دما در چهارمحال و بختیاری طی روزهای آینده

چهارمحال و بختیاری (ایسنا) - مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه تا روز دوشنبه (پنجم مرداد) دمای هوای استان افزایشی است، گفت: از روز سه‌شنبه(ششم مرداد)، دمای هوا کاهش پیدا خواهد کرد.

معصومه نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص آخرین وضعیت آب‌وهوای چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: تا پایان هفته جاری(۹ مرداد)، آسمان استان صاف تا قسمتی ابری، گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود، برای روزهای دوشنبه(پنجم مرداد) تا چهارشنبه( هفتم مرداد) افزایش سرعت وزش‌باد در سطح استان و احتمال خیزش گرد و خاک به صورت نقطه‌ای انتظار می‌رود.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: همچنان طی روزهای آینده، به‌ویژه برای روزهای یکشنبه و دوشنبه (چهارم و پنجم مرداد)، غبار رقیقی را در بخش‌هایی از استان به ویژه برای مناطق شرقی انتظار داریم.

وی افزود: دوشنبه هفته جاری(ششم مرداد) گرمترین روز هفته خواهد بود، همچنین از سه‌شنبه تا پایان هفته، از روند گرمای هوا کاسته و خنک‌تر خواهد شد.

نوروزی در پایان خاطرنشان کرد: صبح امروز(شنبه دوم مرداد) دمای شهرکرد، کوهرنگ و آورگان با کمینه دمای ۱۳ درجه سانتیگراد خنک‌ترین ایستگاه استان و سرخون با کمینه دمای ۴۰ درجه سانتیگراد گرمترین ایستگاه استان گزارش شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها