دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۹:۳۸
منبع: نمایندگی خوزستان
آمادگی مرزهای خوزستان برای خدمت‌ به زائران اربعین/ پیش‌بینی ۱۹۵۰ اتوبوس در مرزها

آمادگی مرزهای خوزستان برای خدمت‌ به زائران اربعین/ پیش‌بینی ۱۹۵۰ اتوبوس در مرزها

خوزستان (ایسنا) - مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان از آمادگی کامل مرزهای استان برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی خبر داد و گفت: با برنامه‌ریزی انجام‌شده، امسال یک‌هزار و ۹۵۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران در مرزهای شلمچه و چذابه پیش‌بینی شده است. 

یزدان خسروی دوشنبه پنجم مرداد در جمع خبرنگاران در پایانه مرزی شلمچه اظهار کرد: با همت و همدلی دستگاه‌های اجرایی و همراهی مردم ولایتمدار خوزستان، آمادگی لازم برای پذیرایی و خدمت‌رسانی به زائران در مرزهای استان فراهم شده است. 

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده از ابتدای سال جاری بیان کرد: فعالیت‌های این اداره‌کل در چهار محور شامل آماده‌سازی پایانه‌های مرزی، بهسازی محورهای منتهی به مرز، ساماندهی ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای برون‌شهری و جایگاه‌های سوخت، و همچنین هوشمندسازی جاده‌ها و تقویت مجتمع‌های خدمات رفاهی بین‌راهی به‌صورت مستمر دنبال شده است. 

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان ادامه داد: اکنون در قریب به ۱۹ هزار کیلومتر راه در سطح استان، شرایط نسبت به سال‌های گذشته به مراتب مطلوب‌تر و آماده‌تر است و زیرساخت‌های لازم برای تردد زائران فراهم شده است. 

وی با اشاره به وضعیت پایانه مرزی شلمچه گفت: پایانه مرزی شلمچه پس از نوروز ۱۴۰۵ دو بار مورد اصابت پرتابه‌های دشمنان صهیونیستی و آمریکایی قرار گرفت، اما با لطف خداوند، همراهی مردم و مسئولان و مدیریت جهادی، شرایط به‌گونه‌ای ساماندهی شد که امروز این پایانه در آماده‌ترین وضعیت برای خدمت‌دهی به زائران قرار دارد. 

خسروی به برنامه‌ریزی برای بازگشت زائران اشاره کرد و افزود: با تحلیل‌های انجام‌شده توسط مرکز مدیریت راه‌ها و با تفکیک روزهای اوج بازگشت، تعداد اتوبوس مورد نیاز برای استقرار در مرزها پیش‌بینی شده تا زائران پس از پایان سفر زیارتی، با سهولت و نظم مناسب به مقاصد خود منتقل شوند. 

وی گفت: برای اربعین امسال در مجموع یک‌هزار و ۹۵۰ دستگاه اتوبوس پلاک یکتا پیش‌بینی شده که از این تعداد، یک‌هزار و ۵۰۰ دستگاه در مرز شلمچه و حدود ۴۵۰ دستگاه در مرز چذابه به‌کارگیری خواهد شد. 

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌های مستقر در مرزها با هماهنگی و هم‌افزایی در حال فعالیت هستند و خدمات ارائه‌شده در سایه تدابیر استاندار خوزستان و حمایت نمایندگان استان، در مسیر خدمت هرچه بهتر به زائران به ثمر نشسته است. 

خسروی تأکید کرد: تلاش همه مجموعه‌های اجرایی بر این است که زائران با کمترین ماندگاری در مرز و بالاترین کیفیت خدمات، از مرزهای استان خوزستان تردد کنند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها