سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۰:۴۳
جای خالی ورزش شمشیربازی در شهرستان‌های خراسان رضوی

جای خالی ورزش شمشیربازی در شهرستان‌های خراسان رضوی

خراسان رضوی (ایسنا) - رئیس هیأت شمشیربازی خراسان رضوی درباره وضعیت فعالیت شمشیربازی در شهرستان‌های استان، گفت: در حال حاضر، هیچ شهرستان فعالی در خراسان رضوی در رشته شمشیربازی وجود ندارد و این وضعیت تنها مختص خراسان رضوی نیست، بلکه تقریباً در سراسر کشور به همین شکل است و فعالیت‌های شمشیربازی عمدتاً در مراکز استان‌ها متمرکز است.

علی یعقوبیان در گفت‌وگو با ایسنا درباره وضعیت زیرساخت‌های هیأت شمشیربازی خراسان رضوی، اظهار کرد: در حال حاضر، کمبودی در حوزه تجهیزات شمشیربازی وجود ندارد. البته چند پیچ و دستگاه امتیازشماری که در گذشته از سوی فدراسیون تأمین شده بود، اکنون فرسوده شدند. سایر تجهیزات با انجام تعمیرات همچنان مورد استفاده قرار می‌گیرند و مشکلی وجود ندارد.

وی با تأکید بر ضرورت توسعه در تجهیزات موجود، بیان کرد: قطعاً نیاز به توسعه تجهیزات شمشیربازی خراسان رضوی وجود دارد؛ اما با توجه به شرایط اقتصادی و محدودیت‌های اداره کل ورزش و جوانان استان، امکان توسعه به‌ راحتی فراهم نیست. به همین دلیل، تمرکز اصلی ما بر تعمیر و نگهداری تجهیزات است.

ارائه خدمات تعمیر تجهیزات شمشیربازی به سایر استان‌ها

رئیس هیأت شمشیربازی خراسان رضوی ادامه داد: بسیاری از وسایل شمشیربازی مصرفی هستند و  دچار استهلاک می‌شوند؛ برای مثال، قرقره‌ها مداوم دچار خرابی شده و نیاز به تعمیر پیدا می‌کنند. همچنین بیشتر تجهیزات شمشیربازی وارداتی است و با افزایش نرخ ارز، تأمین آن‌ها هزینه بالایی دارد؛ در این راستا، توانسته‌ایم با طراحی یک سیستم داخلی، تعمیر این تجهیزات را انجام دهیم.

وی تصریح کرد: در حال حاضر در زمینه تعمیر تجهیزات حوزه شمشیربازی در خراسان رضوی به خودکفایی رسیده‌ایم و نتایج بسیار خوبی نیز کسب کرده‌ایم. حتی این توانایی را داریم که در آینده‌ای نزدیک، خدمات تعمیر تجهیزات شمشیربازی را به سایر استان‌های کشور ارائه دهیم؛ چراکه در کشور تعداد محدودی توانایی انجام این تعمیرات را دارند.

یعقوبیان درباره سالن‌های تمرین و مسابقات شمشیربازی در مشهد، تشریح کرد: در حال حاضر، دو سالن شمشیربازی فعال در سطح شهر مشهد وجود دارد؛ یکی در مجموعه ورزشی کوثر و دیگری در مجموعه ورزشی صدر که فعالیت‌های شمشیربازی در این دو سالن انجام می‌شود. این سالن‌ها تا حدود زیادی استانداردهای مورد نیاز را دارند. هرچند طبیعتاً امکانات آن‌ها با سایر کشورها مانند آلمان و فرانسه قابل مقایسه نیست اما متناسب با تعداد ورزشکاران و ظرفیت موجود، امکانات فعلی پاسخگوی نیازها بوده است.

کسب مدال برنز مسابقات قهرمانی کشور توسط شمشیرباز خراسان رضوی

رئیس هیأت شمشیربازی خراسان رضوی با اشاره به اینکه نتایج ورزشکاران خراسان رضوی، استاندارد بودن سالن‌های تمرین را نشان می‌دهد، تصریح کرد: دوم مرداد، صادق سجادپور، از شمشیربازان خراسان رضوی، موفق به کسب مدال برنز مسابقات قهرمانی کشور شد.

وی افزود: تیام عباس‌نژاد عضو تیم ملی بزرگسالان در اسلحه اپه است که سابقه حضور در مسابقات برون‌مرزی و شانس اعزام به رقابت‌های آسیایی ناگویا را دارد. محمدصادق طباطبایی، مربی تیم ملی اسلحه فلوره، از نیروهای هیأت شمشیربازی خراسان رضوی است و این نمونه‌ها، بیانگر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود شمشیربازی خراسان رضوی است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها