چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۲:۱۶
فعالیت کمیته‌های تشییع رهبر شهید تا اربعین و دهه پایانی صفر ادامه دارد

معاون استاندار خراسان رضوی:

فعالیت کمیته‌های تشییع رهبر شهید تا اربعین و دهه پایانی صفر ادامه دارد

خراسان رضوی (ایسنا) - معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با تشریح ابعاد اجرایی، فرهنگی و بین‌المللی آیین تشییع رهبر شهید، گفت: کمیته‌ها و کارگروه‌های تشکیل‌شده برای این مراسم همچنان فعال هستند و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده تا اربعین حسینی و دهه پایانی ماه صفر ادامه خواهد داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین تیمورعلی عسکری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه رویداد تشییع، وداع و تدفین مقام معظم رهبری شهید، بی‌گمان یکی از اثرگذارترین رویدادهای تاریخی ایران و همچنین تأثیرگذار بر فرهنگ‌ها و ملیت‌های گوناگون به شمار می‌رود، اظهار کرد: این آیین باشکوه در شهرهای تهران، قم، کربلا، نجف و مشهد مقدس برگزار شد و بر اساس ارزیابی‌های صورت‌گرفته، بیش از ۴۰ میلیون انسان دلسوز و غمدیده در فراق رهبر عزیزمان در این برنامه شرکت داشتند.

وی ادامه داد: در مشهد نیز اصل برگزاری تشییع برعهده سپاه ولی‌امر و مسئولیت اجرای آن با سپاه استان خراسان رضوی بود و مسئولیت تأمین امنیت نیز به قرارگاه ثامن و ارشد سپاه استان، یعنی سردار اشعری و سردار قیاسی، واگذار شده بود. تمامی تمهیدات امنیتی با موفقیت کامل به انجام رسید، ضمن آنکه در همان شرایط، مسیر جنوبی راه‌آهن استان بسته شده بود.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی افزود: هم‌زمان با انتظار برای ورود پیکر مطهر از عراق و برگزاری تشییع، زائران و مسافرانی را که برای وداع به مشهد می‌آمدند، با اتوبوس از ایستگاه تربت‌حیدریه به مشهد منتقل می‌کردیم. استاندار نیز با ابلاغیه‌ای که از سوی عارف، معاون رییس جمهور صادر شده بود، تمامی مجموعهٔ استان را برای پشتیبانی از این مراسم پای کار آورد و هفت کارگروه با مسئولیت هر یک از معاونان استاندار و ۳۹ کمیته نیز از دستگاه‌های مختلف، هر یک عهده‌دار بخشی از مسئولیت‌ها شدند. به‌ویژه ستاد پشتیبانی و کمیتهٔ مردمی تشییع‌کنندگان فعال و کارگروه فرهنگی، تبلیغات، رسانه و بین‌الملل، با همکاری شهرداری و معاونت فرهنگی اجتماعی آن، مبلمان شهری برای این رویداد عظیم تشکیل شد و بیش از ۴ میلیون پوستر، پرچم و اقلام تبلیغاتی تولید و توزیع شد.

عسکری با بیان اینکه به‌ فراخور عظمت این واقعه، کمیتهٔ رسانه را با مسئولیت رئیس صدا و سیمای استان فعا