چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۳:۲۸
منبع: نمایندگی همدان
پیشرفت ۹۵ درصدی مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی همدان

رئیس جهاددانشگاهی خبرداد

پیشرفت ۹۵ درصدی مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی همدان

همدان (ایسنا) - رئیس جهاد دانشگاهی واحد همدان از پیشرفت ۹۵ درصدی مرکز درمان ناباروری سطح سه این واحد خبر داد و گفت: برای تکمیل، تجهیز و راه‌اندازی این مرکز حدود ۳۵ تا ۴۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

خلیل میرزایی، چهارشنبه ۷ مرداد در جریان بازدید استاندار همدان از مرکز درمان ناباروری این واحد، با اشاره به فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و پشتیبانی، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی همدان در بخش پژوهشی هشت مرکز خدمات تخصصی فعال دارد که سال گذشته بیش از ۴۸ هزار نفر از خدمات این مراکز بهره‌مند شدند.

وی با بیان اینکه مرکز درمان ناباروری این مجموعه به‌عنوان یک مرکز سطح سه طراحی شده است، افزود: این مرکز پس از تکمیل، کامل‌ترین خدمات تشخیصی و درمان ناباروری را ارائه خواهد کرد و می‌تواند علاوه بر استان همدان، به مراجعان استان‌های همجوار نیز، خدمات تخصصی ارائه دهد.

رئیس جهاد دانشگاهی همدان با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه، تصریح کرد: زیرساخت‌های ساختمانی مرکز تقریباً تکمیل شده و مهم‌ترین نیاز فعلی، تأمین تجهیزات تخصصی و فوق‌تخصصی، تکمیل اتاق عمل، سیستم هواساز و برخی زیرساخت‌های فنی است. 

میرزایی برآورد اعتبار مورد نیاز برای تکمیل پروژه را حدود ۳۵ تا ۴۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: حدود ۲۴ تا ۲۵ میلیارد تومان برای تجهیزات پزشکی تخصصی و حدود ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان برای تکمیل بخش‌های عمرانی و تأسیساتی مورد نیاز است.

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده برای تأمین اعتبار این پروژه، خاطرنشان کرد: از طریق سازمان برنامه و بودجه، ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، بند «خ» ماده ۲۰ قانون برنامه هفتم توسعه، اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی و سایر دستگاه‌های مرتبط، تأمین منابع مالی پروژه در حال پیگیری است.

رئیس جهاد دانشگاهی همدان همچنین از راه‌اندازی بخش سونوگرافی و رادیولوژی این مجموعه طی کمتر از یک ماه گذشته خبر داد و افزود: در مراحل بعدی، با تکمیل اتاق عمل، خدمات درمان ناباروری و سپس جراحی‌های محدود نیز به این مرکز اضافه خواهد شد.

میرزایی با اشاره به وجود متخصصان مجرب ناباروری در استان، اظهار کرد: استقبال پزشکان و متخصصان برای همکاری با این مرکز بسیار مطلوب بوده و پیش‌بینی می‌شود با آغاز فعالیت رسمی آن، بخش قابل توجهی از نیاز درمان ناباروری استان در داخل همدان پاسخ داده شود.

رئیس جهاد دانشگاهی همدان با قدردانی از حمایت استاندار، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، اداره کل امور اقتصادی و دارایی و سایر دستگاه‌های اجرایی استان، ابراز امیدواری کرد با تأمین اعتبارات مورد نیاز، این مرکز در آینده نزدیک به چرخه کامل خدمت‌رسانی وارد شود.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها