پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۹:۳۸
منبع: نمایندگی خوزستان
نیاز بخش کشاورزی به حمایت مجلس در حوزه‌های نظارتی، تأمین اعتبار و اصلاح قوانین

رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس تاکید کرد

نیاز بخش کشاورزی به حمایت مجلس در حوزه‌های نظارتی، تأمین اعتبار و اصلاح قوانین

خوزستان (ایسنا) - رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس شورای اسلامی با تاکید بر نیاز بخش کشاورزی به حمایت مجلس در حوزه‌های نظارتی، تأمین اعتبار و اصلاح قوانین، گفت: تأمین سوخت، پرداخت مطالبات گندمکاران، تأمین آب و انرژی مورد نیاز و کود شیمیایی، از جمله مواردی هستند که ممکن است نیاز به حمایت مجلس در زمینه نظارت بر دستگاه‌های دیگر داشته باشند.

پیمان فلسفی هشتم مرداد در گفت و گو با ایسنا در حاشیه نشست با مدیران جهاد کشاورزی خوزستان، اظهار کرد: این جلسه به جهت اینکه تمام بخش‌ها و معاونت‌های مختلف سازمان جهاد کشاورزی استان گزارش عملکرد خود را ارائه کردند و سپس چالش‌ها، مسائل و مشکلات موجود در حوزه‌های زراعت، باغبانی، دامپروری، شیلات، منابع طبیعی، آب و خاک، تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، میوه‌های گرمسیری، شرکت خدمات حمایتی، شرکت پشتیبانی امور دام و برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی مطرح شد، جلسه بسیار خوبی بود.

وی افزود: عشایر نیز گزارش مبسوطی ارائه دادند و جمع‌بندی از بازدیدهایی که از ابتدای امروز داشتیم به عمل آمد.

نیاز به حمایت مجلس در حوزه‌های نظارتی، تأمین اعتبار و اصلاح قوانین

فلسفی با بیان اینکه برخی از مسائل مطرح‌شده نیاز به حمایت مجلس از بعد نظارتی بر دستگاه‌های دیگر دارد، بیان کرد: مباحث مربوط به تسهیلات بانکی، اعتبارات و بودجه که به سازمان برنامه و بودجه برمی‌گردد، تأمین سوخت، پرداخت مطالبات گندمکاران، تأمین آب و انرژی مورد نیاز و کود شیمیایی، از جمله مواردی هستند که ممکن است نیاز به حمایت مجلس در زمینه نظارت بر دستگاه‌های دیگر داشته باشند.

رئیس فراکسیون کشاورزی مجلس با اعلام آمادگی برای حمایت از بخش کشاورزی، گفت: ما قول دادیم که فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس در کنار دوستان خواهد بود و هر کمکی برای باز شدن گره‌های موجود و رفع چالش‌های این عزیزان در بخش کشاورزی لازم باشد، انجام خواهیم داد.

وی با اشاره به اینکه برخی موارد ممکن است نیاز به اصلاح قانون داشته باشد، خاطرنشان کرد: اگر مدیران پیشنهاداتی برای ما ارسال کنند، حتماً می‌تواند به اصلاح قوانین موجود کمک کند.

فلسفی تأکید کرد: ان‌شاءالله تا سفر بعدی، مسائل و مشکلات استان را رصد و پایش می‌کنیم و اگر موردی باقی مانده باشد، پیگیری خواهد شد. مقرر شد اولویت‌های مشکلات توسط سازمان به ما اعلام شود و بنده به عنوان رئیس فراکسیون کشاورزی، حتماً آنها را دنبال خواهم کرد. در صورت لزوم، جلساتی در تهران منعقد می‌شود تا دوستان حضور پیدا کنند و برای حل مشکلات مردم تصمیم‌گیری نهایی گرفته شود.

وی با اشاره به یکی از مباحث مطرح‌شده در جلسه، گفت: بحث فوق‌العاده ویژه امنیت غذایی کارکنان وزارت جهاد کشاورزی نیز مطرح شد. به دلیل اینکه حقوق و مزایای کارکنان این وزارتخانه بسیار پایین است و در قعر جدول مزایای دستگاه‌ها قرار دارد، مدتی است این موضوع را پیگیری می‌کنیم. ان‌شاءالله دولت با توجه به اینکه منابع آن توسط وزارت جهاد کشاورزی پیش‌بینی شده، بتواند حقوق و مزایای کارکنان این وزارتخانه را حداقل در سطح سایر دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها قرار دهد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها