یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۷:۵۳
رکوردشکنی در ناگویا ماموریت نایب قهرمان پارالمپیک

رکوردشکنی در ناگویا ماموریت نایب قهرمان پارالمپیک

نایب قهرمان پارالمپیک پاریس در پرتاب وزنه گفت: با تمرینات خوبی که در دو ماده وزنه و دیسک داشتم تلاشم ابتدا کسب مدال طلا و سپس رکوردشکنی در این دو ماده است.

مهدی اولاد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره انتخابی تیم ملی پارادوومیدانی و کسب مدال طلای پرتاب وزنه در این رقابت‌ها، اظهار کرد: با تمرینات شبانه روزی که بعد از پارالمپیک پاریس در دو ماده وزنه و دیسک داشتم در انتخابی تیم ملی پارادوومیدانی که تحت نظر نماینده IPC برگزار شد و رنکینگ جهانی داشت، توانستم با ثبت رکورد ورودی تعیین شده از سوی کمیته ملی پارالمپیک در هر دو ماده بهترین عملکرد را از خود ارائه دهم و با روحیه بالایی خود را برای بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ژاپن آماده کنم.

وی از امیرحسین علیپور در پرتاب وزنه به عنوان اصلی ترین حریف خود در ناگویا ژاپن نام برد و افزود: در پارالمپیک پاریس نیز با وجود این که خود را برای مدال طلای پرتاب وزنه آماده کردم بودم اما شرایط فراهم نشد و در یک رقابت حساس طلا را به علیپور واگذار کردم، در ناگویا ژاپن سعی دارم ناکامی که در پاریس داشتم جبران کنم و مدال طلا در هر دو ماده دیسک و وزنه را به خود اختصاص دهم و حتی در صورت امکان رکوردشکنی نیز داشته باشم. 

نایب قهرمان پارالمپیک پاریس در پاسخ به این پرسش که با تفکیک پارادوومیدانی از فدراسیون توانیابان چقدر شرایط به نفع دوومیدانی کاران شده است، تصریح کرد: از زمانی که دوومیدانی از توانیابان جدا شده و به صورت فدراسیون مستقل فعالیت خود را پیگیری می‌کند شرایط از هر لحاظ به نفع ورزشکاران شده و دیگر دغدغه‌ای از نظر تجهیزات، امکانات و حتی فضای تمرینی نداریم و سرپرست فدراسیون تلاش می‌کند بهترین شرایط را برای دوومیدانی کاران قبل از اعزام به ناگویا ژاپن فراهم کند. 

اولاد در پایان یکی از مشکلات دوومیدانی کاران در این دوره از بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ژاپن را ادغام کلاس‌ها عنوان کرد و گفت: ادغام برخی کلاس‌ها شرایط سختی را برای دوومیدانی کاران ایجاد کرده و قطعا سبب کاهش تعداد مدال‌ها در این دوره از بازی‌های پاراآسیایی خواهد شد، امیدوارم این مشکل تاثیر زیادی در افت جایگاه دوومیدانی ایران در ناگویا ژاپن نسبت به دوره قبل نداشته باشد.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی