یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۳:۵۶
امکان جذب پژوهشگران و فناوران به عنوان هیئت علمی  جهاد دانشگاهی

قائم‌مقام رئیس جهاددانشگاهی اعلام کرد

امکان جذب پژوهشگران و فناوران به عنوان هیئت علمی جهاد دانشگاهی

قائم‌مقام رئیس جهاددانشگاهی و معاون پشتیبانی و مدیریت منابع از فراهم شدن امکان عضویت پژوهشگران و فناوران دارای شرایط در هیئت علمی خبر داد و گفت: این اقدام با مصوبه هیئت عالی جذب و متناسب با نیازهای جهاددانشگاهی در حال اجراست.

به گزارش ایسنا، دکتر سید عبدالحمید احمدی امروز در نشست خبری چهل و ششمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی که در دفتر مرکزی این نهاد برگزار شد، با اشاره به مهم‌ترین اقدامات این حوزه گفت: ساماندهی منابع انسانی از اولویت‌های اصلی جهاددانشگاهی در دوره جدید مدیریت بوده و در همین راستا، ابلاغیه تعیین تکلیف نیروهای قراردادی صادر شده تا به‌تدریج دیگر نیروی قراردادی بلاتکلیف در جهاددانشگاهی وجود نداشته باشد.

وی افزود: این اقدام می‌تواند گشایش مهمی برای اعضای جهاددانشگاهی و ارتقای کیفیت خدمات ارائه‌شده در واحدهای مختلف این نهاد ایجاد کند.

احیای آیین‌نامه کار دانشجویی پس از سال‌ها توقف

احمدی با اشاره به ظرفیت دانشجویان در فعالیت‌های جهاددانشگاهی اظهار کرد: آیین‌نامه کار دانشجویی که سال‌ها متوقف مانده بود، بازنگری، تصویب و ابلاغ شد و اکنون به مرحله اجرا رسیده است.

وی ادامه داد: حضور دانشجویان در قالب کار دانشجویی، به‌ویژه در حوزه فعالیت‌های فرهنگی، از ظرفیت‌های ارزشمند جهاددانشگاهی است و اجرای دوباره این آیین‌نامه می‌تواند دستاوردهای قابل توجهی هم برای دانشجویان و هم برای جهاددانشگاهی به همراه داشته باشد.

فراهم شدن مسیر جذب اعضای هیئت علمی

قائم‌مقام رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به برنامه‌های حوزه منابع انسانی گفت: جهاددانشگاهی حدود ۶ هزار و ۹۰۰ نیروی انسانی دارد که نزدیک به ۱۰ درصد آنان عضو هیئت علمی هستند.

وی افزود: با مصوبه هیئت عالی جذب، امکان جذب اعضای هیئت علمی متناسب با نیازهای جهاددانشگاهی فراهم شده است. همچنین شرایطی ایجاد شده تا پژوهشگران، فناوران و اعضای دارای مدرک دکتری بتوانند متقاضی عضویت در هیئت علمی شوند و این فرآیند هم‌اکنون در حال اجراست.

افتتاح چند طرح ملی عمرانی در آینده نزدیک

احمدی با اشاره به پروژه‌های عمرانی جهاددانشگاهی اظهار کرد: در حال حاضر هشت طرح عمرانی ملی در جهاددانشگاهی در دست اجراست که برخی از آن‌ها تا پایان امسال یا سال آینده به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی گفت: آزمایشگاه ملی «سحاب» در پژوهشگاه رویان با حدود ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی به‌زودی افتتاح خواهد شد. این مرکز نخستین آزمایشگاه ملی از این نوع در خاورمیانه است و مأموریت‌های علمی، پژوهشی و درمانی در سطح ملی را دنبال خواهد کرد.

قائم‌مقام رئیس جهاددانشگاهی ادامه داد: برج فناوری پژوهشگاه ملی سرطان با حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی، مرکز ملی ذخایر زیستی و ژنتیکی کشور با ۸۵ درصد پیشرفت، بازسازی پژوهشگاه ابن‌سینا با ۹۵ درصد پیشرفت، مرکز پژوهشی و درمانی سرطان در خراسان رضوی، مرکز گیاهان دارویی گلستان و مرکز ملی درمان ناباروری قزوین نیز از دیگر طرح‌های ملی در حال اجرا هستند.

تنها ۲۲ درصد منابع جهاددانشگاهی از بودجه عمومی تأمین می‌شود

احمدی با اشاره به منابع مالی جهاددانشگاهی گفت: مجموع منابع مالی جهاددانشگاهی در سال ۱۴۰۵ حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.

وی تأکید کرد: تنها حدود ۲۲ درصد منابع جهاددانشگاهی از بودجه عمومی کشور تأمین می‌شود و بخش عمده منابع این نهاد از درآمدهای اختصاصی حاصل از فعالیت‌های پژوهشی، فناورانه، آموزشی، فرهنگی، کارآفرینی و تجاری‌سازی فناوری تأمین می‌شود. همچنین حدود ۵ درصد منابع نیز از محل فعالیت شرکت‌ها و مؤسسات وابسته به جهاددانشگاهی به دست می‌آید.

انتهای پیام

# علمی‌ و دانشگاهی

آخرین اخبار علمی‌ و دانشگاهی