یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۵:۳۵
منبع: نمایندگی فارس
شهردار: احداث مراکز جدید خون‌گیری در شیراز دنبال می‌شود

شهردار: احداث مراکز جدید خون‌گیری در شیراز دنبال می‌شود

فارس (ایسنا) - شهردار شیراز از آمادگی مدیریت شهری برای تأمین فضا و مشارکت در احداث مراکز جدید خون‌گیری در نقاط مختلف این کلان‌شهر خبر داد و گفت: برای تسهیل دسترسی شهروندان به مراکز انتقال خون و کمک به تأمین سلامت مردم، هر اقدامی که از دست مدیریت شهری برآید، انجام خواهد شد.

محمدحسن اسدی، یکشنبه ۱۱ مرداد در بازدید از اداره‌کل انتقال خون استان فارس با اشاره به جایگاه ویژه شیراز به‌عنوان قطب پزشکی کشور، بر لزوم حمایت همه‌جانبه از سازمان انتقال خون تأکید کرد.

شهردار شیراز، کمک به همنوعان و بیماران نیازمند از طریق اهدای خون را مهم دانست و بر ضرورت ترویج این فرهنگ در جامعه تأکید کرد و افزود: این کوچک‌ترین اقدام ما در چشم یک نیازمند، بزرگ‌ترین هدیه دنیاست.

اسدی با اشاره به ضرورت رفع دغدغه‌های سازمان انتقال خون و تسهیل دسترسی شهروندان به مراکز اهدای خون، از آمادگی مدیریت شهری برای همکاری در این زمینه خبر داد.

وی ضمن اعلام آمادگی برای همکاری با انتقال خون فارس اظهار کرد: اگر نیاز به مکانی در جنوب شهر یا هر نقطه قابل‌دسترس‌تر برای مردم باشد، شهرداری با تمام توان پای کار است تا این خدمت‌رسانی به بهترین شکل ممکن انجام شود.

شهردار شیراز همچنین از آمادگی مدیریت شهری برای تأمین فضا و مشارکت در احداث مراکز جدید خون‌گیری خبر داد تا دسترسی شهروندان به خدمات انتقال خون تسهیل شود.

اسدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایام افتتاح پروژه‌های بزرگ شهری در شهریورماه، از پروژه‌هایی همچون شهر آبی، اکوپارک ایرانیان، تصفیه‌خانه فاضلاب محلی برای احیای باغات قصردشت و کتابخانه‌ای در تراز ملی سخن گفت.

شهردار شیراز اظهار کرد: شهرداری در کنار آبادانی کالبدی شهر، به دنبال آبادانی دل‌ها و فرهنگ ایثار و همدلی نیز هست.

وی با اشاره به اهمیت توجه به مؤلفه‌های اجتماعی و فرهنگی در کنار توسعه کالبدی شهر، بر ضرورت تقویت فرهنگ نوع‌دوستی و مشارکت شهروندان در امور خیر تأکید کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها