سید محمدطاهر موسوی از اجرای دو عملیات موفق پلیس در حوزه مقابله با جرائم اقتصادی خبر داد افزود: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان با انجام اقدامات اطلاعاتی از احتکار مقادیری روغن صنعتی در یک منزل مسکونی در شهر یزد مطلع شدند.
وی افزود: مأموران پس از هماهنگی با مقام قضایی از محل مورد نظر بازرسی کردند و در نتیجه دو هزار قوطی روغن موتور و روغن گیربکس احتکارشده را کشف کردند که کارشناسان ارزش آن را بیش از ۶۲ میلیارد ریال برآورد کردهاند. کالاهای کشفشده تحویل مراجع قانونی شد و متهم نیز پس از تشکیل پرونده به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی شد.
موسوی در ادامه با اشاره به عملیات دیگری در ایستگاه بازرسی شهید مدنی گفت: مأموران هنگام کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه خودروی سواری لندکروز مشکوک شدند و پس از متوقف کردن آن، بررسیها نشان داد خودرو به صورت قاچاق در حال تردد است.
وی با بیان اینکه ارزش این خودرو از سوی کارشناسان ۶۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است، افزود: خودرو توقیف، راننده دستگیر و پرونده برای رسیدگی به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شد.
جانشین انتظامی استان یزد خاطرنشان کرد: متهم قصد انتقال این خودروی قاچاق را از جنوب شرق کشور به تهران داشت که پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به مراجع قضایی تحویل شد.
موسوی تأکید کرد: پلیس با هرگونه اخلال در نظام اقتصادی، احتکار و قاچاق کالا و ارز بهصورت قاطع و قانونی برخورد خواهد کرد.

