به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، فرمانده انتظامی شهرستان زنجان از کشف ۵۹ هزار و ۸۰۰ نخ سیگار خارجی قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال خبر داد.
سرهنگ ناصر باباخانی اظهار کرد: مأموران انتظامی پاسگاه دیزجآباد در اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز و هنگام کنترل محورهای مواصلاتی به یک دستگاه اتوبوس اسکانیا مشکوک شدند و آن را متوقف کردند.
وی افزود: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی، در بازرسی از خودرو ۵۹ هزار و ۸۰۰ نخ سیگار خارجی قاچاق فاقد مدارک قانونی و گمرکی را کشف کردند.
باباخانی با بیان اینکه ارزش محموله کشفشده بنا بر نظر کارشناسان ۱۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال برآورد شده است، گفت: در این رابطه یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.
کشف انبار احتکار کالا به ارزش ۵۲ میلیارد ریال
فرمانده انتظامی شهرستان زنجان همچنین از شناسایی و کشف یک انبار احتکار کالا به ارزش تقریبی ۵۲ میلیارد ریال خبر داد.
وی گفت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر احتکار کالا در یک انبار، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی پاسگاه نیکپی قرار گرفت.
باباخانی افزود: مأموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و هماهنگی قضایی، در بازرسی از این انبار ۲۳ هزار و ۴۲۳ عدد انواع لوازم یدکی خودرو، ۶۵۰ کیلوگرم برنج، ۱۸ دستگاه هود آشپزخانه و ۲۲۵ عدد انواع شیرآلات احتکارشده را کشف کردند.
وی با اشاره به اینکه ارزش تقریبی کالاهای کشفشده ۵۲ میلیارد ریال برآورد شده است، اظهار کرد: یک متهم در این رابطه شناسایی و پس از تشکیل پرونده برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
بازداشت سارقان و کشف خودروی سرقتی در طارم
فرمانده انتظامی شهرستان طارم نیز از دستگیری دو سارق و کشف یک دستگاه خودروی پراید سرقتی در اجرای طرح مهار خبر داد.
سرهنگ علیرضا حمزهلو گفت: در پی اعلام سرقت یک دستگاه خودروی پراید در شهرستان زنجان، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پاسگاه انتظامی چورزق با اجرای طرح مهار، در کمتر از ۴۸ ساعت خودروی سرقتی را در محور مواصلاتی درام شناسایی و کشف کردند و دو متهم را دستگیر کردند.
به گفته فرمانده انتظامی شهرستان طارم، متهمان پس از تشکیل پرونده با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند.
بازداشت دو سارق موتورسیکلت و یک مالخر در زنجان
فرمانده انتظامی شهرستان زنجان همچنین از دستگیری دو سارق موتورسیکلت و یک مالخر و کشف سه دستگاه موتورسیکلت سرقتی خبر داد.
سرهنگ باباخانی اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت موتورسیکلت در سطح شهرستان، موضوع در دستور کار مأموران کلانتری ۱۴ زنجان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران با انجام اق