چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۰:۴۲
توهمی دیگر از ترامپ: براساس «نظرسنجی‌های واقعی» در بهترین وضعیت  هستم!

توهمی دیگر از ترامپ: براساس «نظرسنجی‌های واقعی» در بهترین وضعیت هستم!

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه روند انتشار مطالب خودشیفته و فریبکارانه خود به تکرار ادعاهای بی‌پایه و اساس درباره دستاوردهای واهی خود در حوزه ‌های مختلف داخلی و خارجی و همچنین علیه ایران پرداخت.

به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی خود (تروث سوشال) بار دیگر ضمن تکرار ادعاهای بی‌اساس درباره دستاوردهای دوران ریاست‌جمهوری‌اش، به تخریب رسانه‌ها و رقبای سیاسی خود پرداخت.

ترامپ در این پیام، نظرسنجی‌های منتشرشده توسط رسانه‌های آمریکایی درباره افول محبوبیتش و منفی شدن افکار عمومی درباره خود را «جعلی» خواند و مدعی شد که «نظرسنجی‌های واقعی» جایگاه او را «در بهترین وضعیت نشان می‌دهند». وی مدعی شد دلیل این جایگاه دستاوردهایی از جمله «بزرگ‌ترین کاهش مالیات و آمار اشتغال تاریخ»، «بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاری خارجی»، و «برقراری امنیت کامل در مرزها» است!

ادعاهای واهی درباره ایران و ونزوئلا

در بخش دیگری از این پیام، ترامپ با ادعای «پیروزی عظیم» در ونزوئلا و «خلع سلاح هسته‌ای ایران»، مدعی شد که این موارد موجب «احترام و موفقیت بی‌نظیر» برای آمریکا در سراسر جهان شده است.

رئیس جمهور آمریکا در سخنان ضد و نقیض خود در حالی مدعی «خلع سلاح هسته‌ای » ایران شده که دو روز پیش در مصاحبه‌ای گفت که تنها هدفش مذاکرات بر سر برنامه هسته‌ای ایران تحت عنوان «آخرین فرصت انعقاد یک توافق خوب» است!

حمله به رسانه‌ها و حزب دموکرات

ترامپ در ادامه  پست خود با لحنی تند، رسانه‌های آمریکایی را به ساخت نظرسنجی‌های جعلی و چپ‌های رادیکال را به فساد متهم کرد و با استفاده از واژگان توهین‌آمیز همچون همیشه از حزب دموکرات انتقاد کرد. او در پایان از هواداران خود خواست تا در انتخابات به حزب جمهوری‌خواه رأی دهند و با عبارت «برای عظمت در آمریکا رأی دهید» پیام خود را به پایان برد.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان