پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۳:۳۸
رکوردشکنی پیش‌فروش جدیدترین گوشی‌های تاشوی سامسونگ 

رکوردشکنی پیش‌فروش جدیدترین گوشی‌های تاشوی سامسونگ 

سامسونگ الکترونیکس از تقاضای اولیه قوی برای جدیدترین سری گوشی‌های هوشمند تاشوی خود خبر داد و اعلام کرد که گلکسی زد فولد ۸، زد فولد ۸ اولترا و زد فلیپ ۸ در حال شکستن رکوردهای پیش‌فروش تمام مدل‌های قبلی سری زد (Z) هستند.

به گزارش ایسنا، این شرکت روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که پیش‌فروش‌ گوشی‌های فولد ۸ (Fold۸) و فولد ۸ اولترا (Fold۸ Ultra) که به شکل گذرنامه هستند، ۳۰ درصد در مقایسه با پیش‌فروش‌های سال ۲۰۲۵ افزایش داشته‌اند.

طبق اعلام سامسونگ، فولد ۸ با اندازه کوچک و عرض زیاد، تقریبا نیمی از کل پیش‌فروش‌ها را تشکیل می‌دهد که نشان می‌دهد سبک طراحی جدید، حتی قبل از ورود به فروشگاه‌ها، در میان مصرف‌کنندگان جا افتاده است.

درو بلکارد، معاون ارشد مدیریت محصولات موبایل در سامسونگ الکترونیکس آمریکا، به بلومبرگ نیوز گفت: «دیدن چنین حرکت اولیه قوی برای سری جدید گلکسی زد که توسط فاکتور شکل جدید هدایت می‌شود، فوق‌العاده دلگرم‌کننده است. ما مفتخریم که شاهد رشد مداوم این دسته از محصولات هستیم.»

تمام جدیدترین دستگاه‌های گلکسی زد از روز جمعه در دسترس خواهند بود.

سامسونگ عملکرد پیش‌سفارش خود را تنها چند هفته قبل از اینکه این شرکت مجبور به رقابت با رقیب سرسخت اپل شود، که آیفون تاشوی مورد انتظار خود را در سپتامبر رونمایی خواهد کرد، به نمایش می‌گذارد. این گوشی شکلی مشابه سامسونگ فولد ۸ خواهد داشت.

در همین حال، گوگل آلفابت قصد دارد پیکسل ۱۱ پرو فولد خود را در ۱۲ اوت (۲۱ مرداد) معرفی کند که طراحی بلندتر و باریک‌تری مطابق با فولد ۸ اولترا خواهد داشت.

سامسونگ این سبک جدیدتر را به عنوان مناسب‌تر برای سرگرمی و خواندن کتاب‌های الکترونیکی، در کنار سایر مزایایی که با نمایشگر داخلی پهن‌تر و کوتاه‌تر به همراه دارد، بازاریابی می‌کند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، ورود اپل به بازار گوشی‌های تاشو می‌تواند فروش این دسته را به طور قابل توجهی افزایش دهد، زیرا گوشی‌های تاشو بخش کوچکی از بازار گوشی‌های هوشمند را در مقایسه با گوشی‌های سنتی و ارزان‌تر مانند گلکسی S۲۶ اولترا یا آیفون ۱۷ پرو مکس تشکیل می‌دهند.

تاکنون، سامسونگ بر بخش گوشی‌های تاشوی آمریکا تسلط داشته و به راحتی رقبایی مانند گوگل و موتورولا از گروه لنوو را پشت سر گذاشته است. اما قدرت بازاریابی اپل و پایگاه آیفون، چالش بسیار سخت‌تری را ایجاد خواهد کرد.

انتهای پیام

# اقتصادی

آخرین اخبار اقتصادی