شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۷:۲۱
منبع: نمایندگی گلستان
تلاش گلستان برای توسعه ریلی/ سرمایه‌گذاران بومی وارد پروژه‌های منطقه آزاد شدند

معاون‌ ‌استاندار عنوان کرد

تلاش گلستان برای توسعه ریلی/ سرمایه‌گذاران بومی وارد پروژه‌های منطقه آزاد شدند

گلستان (ایسنا) - معاون امور هماهنگی اقتصادی استانداری گلستان با اشاره به تحولات اقتصادی در منطقه آزاد از ورود سرمایه‌گذاران بومی به پروژه‌های کلیدی این منطقه خبر داد و گفت: توسعه کریدور ریلی از اینچه‌برون تا مشهد، از محورهای اصلی تلاش‌های استان برای تقویت زیرساخت‌های ترانزیتی است.

عبدالعلی کیانمهر در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به روند توسعه منطقه آزاد اینچه‌برون اظهارکرد: منطقه آزاد یکی از دروازه‌های ورود توسعه به استان گلستان است و در دولت جدید تلاش شد روند اجرای امور مربوط به آن با شتاب بیشتری دنبال شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان ادامه داد: اقدامات مربوط به منطقه آزاد اینچه‌برون از قبل آغاز شده بود، اما در هفته‌های نخست فعالیت دولت، پیگیری‌ها با جدیت بیشتری دنبال شد تا ظرفیت‌های این منطقه هرچه سریع‌تر در مسیر توسعه استان قرار گیرد.

کیانمهر همچنین از حضور سرمایه‌گذاران بومی در پروژه‌های منطقه آزاد خبر داد و گفت: در حوزه پروژه‌هایی مانند مجتمع‌های خدماتی و رفاهی، سرمایه‌گذاران بومی استان نیز وارد میدان شده‌اند و این ظرفیت باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده منطقه آزاد اینچه‌برون اظهار کرد: چشم‌انداز منطقه آزاد بسیار مطلوب است و باید از ظرفیت تمام سرمایه‌گذاران، چه بومی و چه غیربومی، برای توسعه آن استفاده کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان همچنین به توسعه همکاری‌های ریلی اشاره کرد و گفت: هفته گذشته جلسه‌ای با حضور مدیرعامل راه‌آهن برگزار شد و موضوع توسعه مسیرهای ریلی و افزایش ارتباط منطقه آزاد با سایر استان‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

کیانمهر در ادامه افزود: تفاهمنامه‌ای میان سه استان در این زمینه به امضا رسیده و اکنون تردد در این مسیرها در حال انجام است. هدف ما این است که این ارتباطات را گسترش دهیم و مسیر ریلی گلستان را تا آستارا توسعه دهیم.

وی ادامه داد: با استان‌های خراسان شمالی و خراسان رضوی نیز مذاکراتی انجام شده تا این مسیر در نهایت به مشهد متصل شود و بتوانیم یک خط ریلی گسترده در شمال کشور ایجاد کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان در پایان خاطرنشان کرد: توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل، به‌ویژه حمل‌ونقل ریلی، نقش مهمی در فعال شدن ظرفیت‌های منطقه آزاد اینچه‌برون و رونق تجارت و سرمایه‌گذاری در گلستان خواهد داشت.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها