شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۰:۲۴
منبع: نمایندگی اردبیل
کشف بیش از ۳ تن آرد قاچاق و خارج از شبکه توزیع در مشگین‌شهر

کشف بیش از ۳ تن آرد قاچاق و خارج از شبکه توزیع در مشگین‌شهر

اردبیل (ایسنا) - فرماندار مشگین‌شهر از کشف و توقیف بیش از ۳ تن آرد قاچاق و خارج از شبکه توزیع در این شهرستان خبر داد و گفت: با تشدید نظارت‌ها بر روند توزیع آرد یارانه‌ای، با هرگونه تخلف و اخلال در شبکه توزیع به صورت قاطع برخورد خواهد شد.

مهدی بخشی ۱۷ مرداد با اشاره به تشدید بازرسی‌های کارگروه آرد و نان شهرستان اظهار کرد: در پی ابلاغ دستورالعمل جدید آرد و نان از سوی قرارگاه اقتصادی استان و با هدف جلوگیری از انحراف آرد یارانه‌ای از شبکه توزیع، بازرسی‌های مستمر از مراکز نگهداری و واحدهای نانوایی در سطح شهرستان تشدید شده است.

وی افزود: در یکی از این بازرسی‌ها، اکیپ بازرسی کارگروه آرد و نان با همکاری پلیس آگاهی شهرستان موفق به شناسایی و کشف یک انبار بزرگ آرد قاچاق در حاشیه شهر شد.

فرماندار مشگین‌شهر ادامه داد: در این انبار متروکه، بیش از ۲ تن آرد نوع ۲ و نوع ۶ دپو شده بود و بررسی‌ها نشان داد متخلفان قصد داشتند با تعویض کیسه‌ها و تغییر برچسب، آرد موجود را به عنوان آرد نوع ۶ وارد بازار کنند.

بخشی با بیان اینکه این محموله توقیف و برای طی مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شده است، تصریح کرد: برخورد با افرادی که با سوءاستفاده از یارانه‌های اختصاص‌یافته به حوزه آرد و نان، اقدام به احتکار، قاچاق یا عرضه خارج از شبکه می‌کنند، با جدیت دنبال خواهد شد.

وی همچنین از کشف بیش از یک تن آرد خارج از شبکه توزیع در تعدادی از نانوایی‌های شهرستان خبر داد و گفت: در جریان عملیات دیگری، بازرسان کارگروه آرد و نان با انجام بازدیدهای میدانی از تعدادی واحد نانوایی، بیش از یک تن آرد را که به صورت غیرمجاز در این واحدها نگهداری می‌شد، کشف و ضبط کردند.

فرماندار مشگین‌شهر خاطرنشان کرد: پرونده واحدهای متخلف پس از تنظیم گزارش، برای رسیدگی قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

بخشی با ابراز نارضایتی از عملکرد برخی واحدهای نانوایی، تأکید کرد: نظارت بر نحوه توزیع و مصرف آرد یارانه‌ای با جدیت تمام ادامه خواهد داشت و اجازه نخواهیم داد تخلف برخی افراد موجب تضییع حقوق مردم و ایجاد اختلال در روند تأمین نان شود.

وی هشدار داد: واحدهای نانوایی متخلف علاوه بر کسر سهمیه آرد، در صورت تکرار تخلف با اقدامات قانونی شدیدتری مواجه خواهند شد و امتیاز واحد متخلف لغو و پروانه کسب آن نیز باطل خواهد شد.

رئیس کارگروه آرد و نان شهرستان مشگین‌شهر نیز با اشاره به برنامه‌ریزی برای تشدید بازرسی‌ها در روزهای آینده، از شهروندان خواست هرگونه تخلف در زمینه کیفیت، کمیت و قیمت نان را از طریق سامانه ۱۲۴ گزارش کنند.

وی افزود: گزارش‌های مردمی نقش مهمی در شناسایی تخلفات دارد و موارد اعلام‌شده در کوتاه‌ترین زمان ممکن بررسی و در صورت احراز تخلف، مطابق قانون با واحد متخلف برخورد خواهد شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها