یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۲:۰۶
منبع: نمایندگی مازندران
استاندار مازندران: توسعه ریلی لازمه رونق گردشگری در مازندران است

استاندار مازندران: توسعه ریلی لازمه رونق گردشگری در مازندران است

مازندران (ایسنا) - استاندار مازندران توسعه راه ریلی را لازمه رونق گردشگری در استان دانست و بر ضرورت بهسازی و نوسازی زیرساخت‌های ریلی، افزایش ظرفیت مسافری و توسعه حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و دریایی به‌صورت همزمان تأکید کرد.

مهدی یونسی‌رستمی یکشنبه ۱۸ مرداد در بازدید سرزده از راه‌آهن ساری، با اشاره به تلاش‌های مجموعه راه‌آهن استان در شرایط مختلف کشور، اظهار کرد: مجموعه راه‌آهن در جریان جنگ دوازده روزه و همچنین جنگ ۴۰ روزه و در ایام اربعین، تلاش‌های قابل توجهی داشت و همکاری بسیار خوب و مؤثری با مجموعه مدیریت استان انجام داد.

وی با بیان اینکه راه‌آهن در تأمین رفاه و جابه‌جایی مردم نقش مهمی دارد، افزود: در کنار اجرای طرح‌های عمرانی، توسعه حمل‌ونقل یکی از اولویت‌های استان است و در این زمینه باید ظرفیت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی و دریایی را به موازات یکدیگر توسعه دهیم.

استاندار مازندران با تأکید بر ضرورت بهسازی و نوسازی خطوط و تأسیسات ریلی استان گفت: برای گسترش و توسعه، ۵۰ درصد منابع مورد نیاز از سوی استان و ۵۰ درصد نیز از سوی راه‌آهن تأمین خواهد شد تا این پروژه با سرعت بیشتری دنبال شود.

یونسی‌رستمی تصریح کرد: ایستگاه‌های متعددی در مسیر راه‌آهن استان وجود دارد که نیازمند بهسازی هستند؛ همچنین زیرگذرها و واگن‌ها نیز باید مورد توجه قرار گیرند و در صورت نیاز، منابع لازم برای نوسازی و ارتقای این بخش‌ها تأمین خواهد شد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری مازندران خاطرنشان کرد: مازندران به‌عنوان بهشت ایران، استانی گردشگرپذیر است و نمی‌توان بدون برخورداری از یک سیستم حمل‌ونقل ریلی مناسب، به توسعه گردشگری استان امیدوار بود. به‌ویژه در بخش مرکزی استان و محورهای شرقی، ارتقای سیستم ریلی یک ضرورت جدی است.

استاندار مازندران ادامه داد: اگر به دنبال توسعه استان هستیم، باید حمل‌ونقل ریلی و دریایی را در کنار حمل‌ونقل جاده‌ای توسعه دهیم و نمی‌توان صرفاً بر توسعه جاده‌ها تکیه کرد؛ چراکه ظرفیت جاده‌های استان دیگر پاسخگوی نیازهای موجود نیست.

وی با اشاره به ضرورت افزایش ظرفیت ناوگان مسافری گفت: ارتقای ظرفیت قطارها و افزایش تعداد صندلی‌ها باید در دستور کار قرار گیرد و در همین راستا موضوع افزایش خدمات ریلی و تعداد سفرها نیز پیگیری خواهد شد.

وی با اشاره به خدمات راه‌آهن مازندران در ایام اربعین اظهار کرد: در ایام اربعین، به‌ویژه در مسیر ساری به کرمانشاه، مجموعه راه‌آهن زحمات زیادی متحمل شد و نقش مؤثری در جابه‌جایی زائران ایفا کرد که جای قدردانی دارد.

استاندار مازندران همچنین بر استفاده بیشتر از ظرفیت راه‌آهن برای حمل بار تأکید کرد و گفت: برای کاهش ترافیک جاده‌ای، باید بار مصالح و مواد مورد نیاز پروژه‌های عمرانی استان تا حد امکان از طریق ظرفیت ریلی جابه‌جا شود.

وی توسعه زیرساخت‌های رفاهی ایستگاه راه‌آهن ساری را نیز ضروری دانست و اظهار کرد: توسعه سالن‌ها، افزایش خدمات رفاهی و بهبود امکاناتی از جمله سرویس‌های بهداشتی، از جمله اقداماتی است که باید برای ارتقای کیفیت خدمات به مسافران دنبال شود.

استاندار مازندران همچنین با اشاره به ضرورت اجرای زیرگذرهای ریلی در نقاط مورد نیاز گفت: ایجاد زیرگذر برای عبور و مرور مردم، به‌ویژه کشاورزان، اهمیت زیادی دارد و باید در نقاطی که مشکلات تردد وجود دارد، اجرای این طرح‌ها با جدیت دنبال شود.

وی در ادامه با اشاره به بازدید خود از ساختمان کنترل مرکزی راه‌آهن شمال در ساری گفت: پایش لحظه‌ای تردد قطارها و وضعیت خطوط از طریق دوربین‌های نظارتی، نقش مهمی در ارتقای ایمنی دارد و مجهز شدن ایستگاه‌ها به دوربین‌های نظارتی باید توسعه پیدا کند.

وی تأکید کرد: هدف ما ایجاد یک جهش در توسعه استان و ایجاد ثروت در مازندران است و در این مسیر، باید از همه ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها