دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۱:۱۱
دادستان کرمان خواستار اصلاح فوری نقاط حادثه‌خیز جاده‌های رابُر و راور شد

دادستان کرمان خواستار اصلاح فوری نقاط حادثه‌خیز جاده‌های رابُر و راور شد

کرمان (ایسنا) - دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان با تأکید بر ضرورت صیانت از جان مردم، خواستار اصلاح فوری نقاط حادثه‌خیز به ویژه تکمیل اصلاحات ورودی شهر کرمان (سعادت آباد)، محور بزنجان ـ رابُر و محور چترود ـ راور و تسریع در رفع نواقص این مسیر شد.

مهدی بخشی دوشنبه ۱۹ مرداد در نشست مشترک با معاون حقوق عامه دادستانی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان و جمعی از مسئولان مربوطه با اشاره به روند رو به افزایش حوادث جاده‌ای و تلفات انسانی در محور بزنجان ـ رابر، اظهار کرد: بررسی‌های میدانی انجام‌شده از سوی دادستانی و معاونت حقوق عامه، مؤید اظهارات مسئولان و مردم درباره حادثه‌خیز بودن این محور بوده و لازم است اصلاح مسیر مذکور در اسرع وقت انجام شود.

وی افزود: محور بزنجان ـ رابر به طول حدود ۱۸ کیلومتر نیازمند اقدامات فوری و مؤثر برای ارتقاء ایمنی است و دستگاه‌های مسئول باید با جدیت نسبت به رفع مشکلات و نقاط پرخطر این مسیر اقدام کنند.

بخشی همچنین بر ضرورت تکمیل زیرسازی و آسفالت ۵۰۰ متر قبل از پمپ گاز رابر که در حال تخریب است، تأکید کرد و خواستار تسریع در اجرای آن شد.

دادستان کرمان با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای رفع نقاط حادثه‌خیز در استان، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۸۰ نقطه حادثه‌خیز در استان برطرف شده است.

وی با تقدیر از اقدامات و تلاش‌های مسئولان مربوطه در زمینه رفع نقاط حادثه‌خیز، بیان کرد: تمامی نقاط حادثه‌خیز ملی در استان کرمان برطرف شده و در حال حاضر هیچ نقطه حادثه‌خیز ملی در استان وجود ندارد.

بخشی تأکید کرد: شناسایی و اعلام نقاط حادثه‌خیز باید به صورت مستمر از سوی پلیس انجام شود و پس از اعلام، اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان نیز باید در اسرع وقت نسبت به رفع این نقاط اقدام کند.

وی بیان کرد: حفظ جان و سلامت مردم از مهم‌ترین مصادیق حقوق عامه است و دستگاه‌های مسئول باید با رویکردی پیشگیرانه و بدون تأخیر، نسبت به رفع عوامل خطرساز و ایمن‌سازی محورهای مواصلاتی اقدام کنند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها