سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۵:۴۵
منبع: نمایندگی مازندران
استاندار مازندران: اشتغال پایدار با جذب سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌ها محقق می‌شود

استاندار مازندران: اشتغال پایدار با جذب سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌ها محقق می‌شود

مازندران (ایسنا) -  استاندار مازندران با حضور در اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی مازندران، بر ضرورت تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری، مولدسازی اموال مازاد، رفع موانع اداری و حرکت استان به سمت اقتصاد سبز، فناوری‌های نوین و توسعه پایدار تأکید کرد و گفت: اشتغال پایدار با جذب سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌ها محقق می‌شود.

مهدی یونسی رستمی، سه‌شنبه ۲۰ مرداد در بازدید از اداره کل امور اقتصادی و دارایی مازندران با اشاره به ضرورت حفظ آرامش و ثبات موجود در استان اظهار کرد: به دنبال این هستیم که آرامشی که در سطح استان برقرار است، تداوم داشته باشد و در کنار آن، برنامه‌های توسعه‌ای استان با جدیت دنبال شود.

وی با بیان اینکه رویکرد ما، عملگرایی و برنامه‌محوری است، افزود: برای استان برنامه داریم و برنامه‌های خود را در دو بخش عمرانی و اقتصادی دنبال کرده‌ایم که در حوزه عمرانی اقدامات و پیشرفت‌های خوبی حاصل شده است و در بخش اقتصادی نیز باید بسترهای سرمایه‌گذاری با سرعت بیشتری فراهم شود.

استاندار مازندران تصریح کرد: یکی از اولویت‌های اصلی ما، فعال کردن ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در استان است و تلاش می‌کنیم زمینه حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی داخلی و حتی سرمایه‌گذاران خارجی را فراهم کنیم.

وی با اشاره به حضور شماری از سرمایه‌گذاران در استان گفت: سرمایه‌گذاران برای حضور در مازندران نیازمند زیرساخت هستند و باید این زیرساخت‌ها را مهیا کنیم تا بتوانیم سرمایه‌گذاری را رونق داده و زمینه ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان استان را فراهم کنیم.

استاندار مازندران با تأکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، ادامه داد: موضوع سرمایه‌گذاری از تأکیدات ریاست محترم جمهوری است و باید از تمامی ظرفیت‌های استان برای تحقق این مهم استفاده کنیم.

وی همچنین مولدسازی اموال مازاد استان را یکی از ظرفیت‌های مهم برای تأمین منابع و اجرای طرح‌های توسعه‌ای دانست و گفت: در حوزه مالی و مولدسازی اقدامات بزرگی صورت گرفته و می‌توان از این ظرفیت برای اجرای پروژه‌های متعدد در استان استفاده کرد.

استاندار مازندران با تأکید بر ضرورت تسریع در صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های اقتصادی، اظهار کرد: باید فرآیند دریافت مجوزها برای مردم و سرمایه‌گذاران تسهیل و کوتاه شود و سرمایه‌گذار نباید در پیچ‌وخم‌های اداری و بروکراسی گرفتار شود.

وی در ادامه افزود: ما به دنبال سرمایه‌گذار هستیم و وظیفه دستگاه‌های اجرایی این است که موانع را از پیش پای سرمایه‌گذار بردارند و مسیر فعالیت اقتصادی را سهل و آسان کنند.

برخورد با رانت‌خوران و مفسدان اقتصادی

استاندار مازندران با تأکید بر برخورد قاطع با مفاسد اقتصادی گفت: با رانت‌خواران برخورد محکم خواهیم داشت و اجازه نمی‌دهیم  مسیر سرمایه‌گذاری سالم و شفاف مختل شود.

وی با بیان اینکه مردم از مسئولان کار و برنامه می‌خواهند، خاطرنشان کرد: بنده عملگرا هستم؛ مردم از ما کار و برنامه می‌خواهند و باید به گونه‌ای عمل کنیم که مردم آثار و نتایج برنامه‌های ما را در زندگی و سفره خودشان احساس کنند.

استاندار مازندران همچنین بر استفاده از ظرفیت نخبگان و نیروهای توانمند علمی و دانشگاهی تأکید کرد و گفت: برای پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای استان از نیروهای توانمند علمی، دانشگاهی و متخصص استفاده خواهیم کرد و باید از ظرفیت علمی استان در مسیر توسعه اقتصادی بهره بیشتری بگیریم.

وی با اشاره به ضرورت حرکت مازندران به سمت توسعه اشتغال پایدار، اظهار کرد: برای رسیدن به توسعه پایدار باید سرمایه‌گذاری و گردشگری را رونق دهیم و در این مسیر، توجه جدی به ایجاد و تکمیل زیرساخت‌ها ضروری است.

استاندار مازندران با تأکید بر ضرورت تغییر الگوی تولید در بخش کشاورزی تصریح کرد: باید از کشاورزی سنتی به سمت کشاورزی مدرن حرکت کنیم و همزمان، اقتصاد سبز، فناوری‌های نوین و صنایع دانش‌بنیان را توسعه دهیم.

وی افزود: مازندران ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه‌های مختلف دارد و به دنبال توسعه همه‌جانبه در سراسر استان هستیم، بنابراین برنامه‌های توسعه‌ای نباید محدود به یک منطقه یا بخش خاص باشد و باید همه نقاط استان از مزایای توسعه بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها