پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۸:۲۲
واکنش انریکه به قهرمانی PSG در سوپر جام اروپا

واکنش انریکه به قهرمانی PSG در سوپر جام اروپا

لوئیس انریکه بعد از قهرمانی پاری سن ژرمن در سوپر جام اروپا به ستایش از شاگردانش پرداخت و آنها را شایسته قهرمانی دانست.

به گزارش ایسنا، پاری سن ژرمن با هدایت  لوئیس انریکه یک قهرمانی دیگر را تجربه کرد.

تیم پاریسی در دیدار سوپر جام اروپا به مصاف سویا رفت و با نتیجه دو بر یک به پیروزی دست پیدا کرد تا برای دومین بار در تاریخ خود قهرمانی در این رقابت ها را به دست آورد.

لوئیس انریکه به قهرمانی تیمش در این بازی واکنش نشان داد و به ستایش از شاگردانش پرداخت.

سرمربی اسپانیایی پاری سن ژرمن از عملکرد بازیکنانش ابراز رضایت کرد و تأکید کرد که از عملکرد آنها متعجب نشده است. او همچنین به دشواری دستیابی به چنین عملکردی در مدت کوتاه آماده‌سازی اشاره کرد.

لوئیس انریکه گفت:من متعجب نیستم، زیرا بازیکنان تیمم را می‌شناسم. مثل سال گذشته، شرایط دشوار بود. باید از آنچه تیم ارائه داد، تقدیر کرد، زیرا انجام این کار با چنین دوره آماده‌سازی کوتاهی آسان نیست.

او ادامه داد: این بازیکنان، فوتبال را دوست دارند. دوست دارند تمرین کنند و دوست دارند این ذهنیت را حفظ کنند تا بتوانند به کسب عناوین ادامه دهند. کسب عناوین به صورت متوالی بسیار دشوار است، بنابراین زمانی که این اتفاق می‌افتد، باید از آن لذت برد.

 لوئیس انریکه سخنان خود را اینگونه به پایان رساند: دیدن این هواداران در اینجا برای کمک به تیم بسیار عالی است."

الخلیفی: بهترین تیم و مربی جهان را داریم

رئیس باشگاه پاری سن ژرمن هم از نمایش تیمش به وجد آمده است.

ناصر الخلیفی هم گفت: شروع فصل با کسب یک عنوان قهرمانی، عنوانی مهم برای ما، بسیار عالی است. ما همیشه باید به پیروزی ادامه دهیم. امروز ما یک تیم واقعی هستیم. همه خسته بودند، اما جنگیدیم. ما بهترین تیم، بهترین مربی، بهترین بازیکنان و بهترین هواداران را داریم... چه فرصت شگفت‌انگیزی!"

الخلیفی در مورد بارکولا، گفت: ما به آرامی کار می‌کنیم، زیاد حرف نمی‌زنیم، اما عمل می‌کنیم. امروز نمی‌توانم چیزی بگویم. شما (رسانه‌ها) بسیاری از چیزها را می‌دانید، شما حرف بزنید، من حرفی نخواهم زد.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی