شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۶:۴۲
منبع: نمایندگی فارس
عناب دیم کوه‌چنار راهی بازار می‌شود

عناب دیم کوه‌چنار راهی بازار می‌شود

فارس (ایسنا) - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوه‌چنار از آغاز برداشت عناب دیم در این شهرستان خبر داد و گفت: برداشت این محصول از سطح ۶.۵ هکتار از باغ‌های شهرستان آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۱۰ تن عناب تولید و روانه بازار شود.

مجتبی هوشمندی، شنبه ۲۴ مرداد در حاشیه عملیات برداشت عناب در شهرستان کوه‌چنار اظهار کرد: برداشت عناب دیم از پایان مردادماه آغاز شده و تا نیمه شهریورماه ادامه دارد.

وی افزود: عناب از محصولات ارزشمند باغی است که به دلیل برخورداری از ترکیبات مغذی و آنتی‌اکسیدان‌ها، علاوه بر مصرف تازه‌خوری، به‌صورت خشک و فرآوری‌شده نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عناب؛ محصولی سازگار با اقلیم گرم و خشک

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوه‌چنار بیان کرد: عناب از محصولات سازگار با شرایط اقلیمی مناطق گرم و خشک است و توسعه کشت آن می‌تواند در تنوع‌بخشی به محصولات باغی و افزایش درآمد بهره‌برداران مؤثر باشد.

هوشمندی تصریح کرد: توسعه فرآوری و بسته‌بندی عناب می‌تواند ضمن ارتقای کیفیت و بهبود بازاررسانی محصول، ارزش افزوده بیشتری برای باغداران ایجاد کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها