یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ | ۲۳:۱۲
منبع: نمایندگی مازندران
رونق رسانه‌ای در آمل؛ سه دفتر تخصصی همزمان با روز خبرنگار گشایش یافت

رونق رسانه‌ای در آمل؛ سه دفتر تخصصی همزمان با روز خبرنگار گشایش یافت

مازندران (ایسنا) - همزمان با گرامیداشت جایگاه خبرنگاران، سه دفتر رسانه‌ای شامل نمایندگی خانه مطبوعات، انجمن صنفی مدیران رسانه‌های مجازی و بسیج رسانه، با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و فرماندار ویژه آمل در این شهرستان افتتاح شد.

آیین افتتاح سه دفتر رسانه‌ای روز یکشنبه ۲۵ مرداد با هدف تکریم فعالان این عرصه، با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، فرماندار ویژه شهرستان آمل، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و خبرنگاران محلی در مجتمع فرهنگی هنری ولی‌عصر(عج) برگزار شد.

دفاتر گشایش‌یافته شامل «دفترخانه مطبوعات و رسانه‌های مازندران‌(نمایندگی آمل)»، «انجمن صنفی مدیران رسانه‌های خبری و مجازی شهرستان آمل» و «بسیج رسانه شهرستان آمل» هستند که همگی در فضای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان مستقر و مورد بهره‌برداری قرار گرفتند.

افشین جمشیدی لاریجانی، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی مدیران رسانه‌های خبری و مجازی آمل، با اشاره به اهمیت این رویداد، اظهار کرد: راه‌اندازی این دفاتر، گامی مؤثر در هویت‌بخشی به جایگاه خبرنگاران و پیگیری نظام‌مند حقوق و مطالبات صنفی آنان به شمار می‌رود.

رونق رسانه‌ای در آمل؛ سه دفتر تخصصی همزمان با روز خبرنگار گشایش یافت

وی با بیان اینکه هر یک از این دفاتر دارای مأموریت و چارچوب قانونی مشخصی هستند، افزود: این تشکل‌ها در راستای ارتقای کیفی تولیدات رسانه‌ای و خبری شهرستان فعالیت خواهند کرد و تعامل سازنده‌ای با یکدیگر دارند.

جمشیدی لاریجانی با تأکید بر سرعت عمل در تجهیز این فضاها، خاطرنشان کرد: این دفاتر طی کمتر از یک هفته پس از واگذاری اتاق‌های مربوطه، با همکاری نزدیک اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، بسیج رسانه، خانه مطبوعات و هیئت مدیره انجمن، آماده‌سازی و تجهیز شدند.

وی در ادامه از برگزاری همایش متمرکز تجلیل از خبرنگاران شهرستان با مشارکت فرمانداری ویژه، بخشداری‌ها، شهرداری‌ها، خانه مطبوعات و بسیج رسانه خبر داد و گفت: این هماهنگی میان نهادهای رسانه‌ای و مدیران اجرایی، مسیر اطلاع‌رسانی دقیق و بی‌دغدغه را هموارتر می‌کند و نویدبخش پویایی بیشتر در عرصه خبر است.

رونق رسانه‌ای در آمل؛ سه دفتر تخصصی همزمان با روز خبرنگار گشایش یافت

به گزارش ایسنا، پیش از آیین افتتاح این دفاتر از پیشکسوتان و حدود ۷۰ نفر از خبرنگاران شاغل در رسانه‌های گروهی شهرستان آمل تجلیل به عمل آمد. هم‌اکنون حدود ۷۰ خبرنگار در شهرستان ۴۲۰ هزار نفری آمل در قالب رسانه‌های دیداری و شنیداری، خبرگزاری‌ها، روزنامه‌های سراسری و محلی، هفته‌نامه‌ها و پایگاه‌های خبری فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها