دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۸:۱۵
محمودی: ملت ایران در چهلم امام شهید بر ادامه راه و آرمان‌های او تأکید می‌کنند

محمودی: ملت ایران در چهلم امام شهید بر ادامه راه و آرمان‌های او تأکید می‌کنند

تهران (ایسنا) - رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان‌های استان تهران از برگزاری برنامه‌های ویژه گرامیداشت چهلم تشییع و تدفین امام شهید در سراسر استان تهران خبر داد و گفت: این مراسم فرصتی برای تجدید میثاق با امام شهید و تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب و تأکید بر ایستادگی در مسیر آرمان‌های انقلاب است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن محمودی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به فرارسیدن چهلم تشییع و تدفین امام شهید، اظهار کرد: اربعین در فرهنگ شیعی ما جایگاه ویژه‌ای دارد و زنده نگه داشتن یاد شهدا و آرمان‌های آنان از مهم‌ترین پیام‌های این مناسبت است.

وی افزود: مردم ایران با حضور در مراسم تاریخی تشییع امام شهید و مردم عراق و سایر ملت‌ها با ادای احترام به ایشان، حماسه‌ای ماندگار در تاریخ رقم زدند و اکنون پس از گذشت ۴۰ روز، باید این مناسبت به شایستگی گرامی داشته شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان‌های استان تهران با بیان اینکه برنامه اصلی چهلم از سوی دفتر رهبر معظم انقلاب اعلام شده است، گفت: مردم انقلابی تهران روز سه‌شنبه از ساعت ۱۷ در مصلای بزرگ حضرت امام خمینی(ره) حضور خواهند یافت و مراسم چهلم تشییع و تدفین امام شهید را گرامی خواهند داشت. در قم و مشهد نیز برنامه‌های ویژه‌ای پیش‌بینی شده است.

محمودی با اشاره به برنامه‌های استان تهران ادامه داد: روز پنجشنبه ۲۹ مرداد همزمان با سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع)، برنامه‌های ویژه‌ای در گلزارهای شهدا، مساجد و بقاع متبرکه استان برگزار می‌شود و در مساجد نیز پس از نماز مغرب و عشا مراسم گرامیداشت امام شهید و سپس دسته‌های عزاداری به سمت میادین و محل‌های اجتماع مردم حرکت خواهند کرد.

وی از برگزاری پویش تلاوت قرآن در مساجد و میادین خبر داد و گفت: به‌ویژه تلاوت سوره مبارکه فتح که از توصیه‌های امام شهید برای پیروزی رزمندگان اسلام بود، مورد توجه قرار خواهد گرفت.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان‌های استان تهران همچنین بر فضاسازی شهری متناسب با این مناسبت تأکید کرد و افزود: شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و دستگاه‌های اجرایی باید در فضاسازی شهرها، پیام‌های ولایت، ایستادگی و خونخواهی امام شهید را مورد توجه قرار دهند.

محمودی اضافه کرد: در ادارات و سازمان‌ها نیز با توجه به تعطیلی روز پنجشنبه، مراسم گرامیداشت چهلم روز چهارشنبه و همزمان با نماز جماعت ظهر برگزار خواهد شد. همچنین نمازهای جمعه استان و شهرستان های تهران در روز جمعه با سخنرانی‌های پیش از خطبه‌ها حال‌وهوای گرامیداشت چهلم امام شهید را خواهد داشت.

وی از فعالان فرهنگی، مساجد، هیئات مذهبی و گروه‌های تبلیغی و جهادی خواست با حضور و برنامه‌ریزی گسترده در این مناسبت نقش‌آفرینی کنند و گفت: ملت ایران باید نشان دهد که هرگز امام خود، راه و مکتب او و شعار انتقام‌خواهی را فراموش نخواهد کرد.

محمودی با اشاره به همزمانی این مناسبت با سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع)، خاطرنشان کرد: این تقارن اهمیت مراسم را مضاعف کرده است و امیدواریم به برکت وجود مقدس امام زمان(عج)، شاهد عنایت ویژه به ملت و کشورمان باشیم.

وی همچنین با اشاره به نقش امام شهید در احیای فرهنگ زیارت اربعین گفت: امام شهید احیاگر سنت زیارت اربعین در عصر حاضر بودند و با حمایت از پیاده‌روی اربعین، زمینه تبدیل این سنت به یک حرکت بزرگ دینی و سیاسی در جهان اسلام را فراهم کردند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها