دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۷:۳۹
منبع: نمایندگی مازندران
کشف ۵ تن چوب جنگلی قاچاق در بابل

کشف ۵ تن چوب جنگلی قاچاق در بابل

مازندران (ایسنا) - فرمانده انتظامی شهرستان بابل، از کشف پنج تن چوب جنگلی قاچاق در این شهرستان خبر داد.

قاسم عزیزی، در تشریح این خبر اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان بابل با همکاری مأموران انتظامی بخش های بابلکنار، بندپی شرق و غرب در راستای طرح تشدید برخورد با قاچاق کالا و حفاظت از منابع طبیعی، حین کنترل خودروهای عبوری، به سه دستگاه خودرو مشکوک شدند و آن ها را متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی از این خودروها، مقدار ۵ تن چوب جنگلی که به صورت غیرمجاز و بدون مجوز حمل می‌شد، کشف شد که ارزش کارشناسی این محموله چوب جنگلی برابر با چهار میلیارد ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان بابل با بیان این که متهمان پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند  تصریح کرد: چوب های کشف شده نیز به اداره منابع طبیعی شهرستان بابل تحویل داده شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی بابل در روز دوشنبه ۲۶ مرداد، عزیزی در پایان با اشاره به اینکه قطع درختان جنگلی و حمل غیرمجاز چوب، تهدیدی جدی برای منابع طبیعی و محیط زیست کشور محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: پلیس با جدیت تمام با متخلفان و قاچاقچیان چوب جنگلی برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها