دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ | ۲۱:۵۱
محمدی: آلومینیوم پتانسیل حضور بین ۶ تیم بالای جدول لیگ را دارد

محمدی: آلومینیوم پتانسیل حضور بین ۶ تیم بالای جدول لیگ را دارد

مرکزی (ایسنا) - مدیرعامل باشگاه آلومینیوم اراک با بیان اینکه آلومینیوم پتانسیل حضور در بین شش تیم بالایی لیگ را دارد گفت: نگاه باشگاه صرفاً معطوف به نتایج مقطعی نیست، بلکه هدف اصلی، ساختن یک پشتوانه پایدار برای سال‌های آینده است.

محمد محمدی، ۲۶ مرداد در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه، رسانه‌ها را یکی از ارکان اثرگذار در مسیر رشد و معرفی باشگاه دانست و بر لزوم تعامل مستمر و سازنده میان مجموعه باشگاه و اصحاب رسانه تأکید کرد.

وی با بیان اینکه فوتبال بدون همراهی رسانه و هوادار معنا و جذابیت کامل خود را پیدا نمی‌کند، اظهار کرد: پرچم آلومینیوم امسال باید حسابی بالا برود و موفقیت تیم، موفقیت همه مردم اراک و استان مرکزی است.

محمدی در ادامه، با اشاره به برنامه‌های باشگاه، از دو مسیر اصلی سخن گفت و افزود: باشگاه آلومینیوم هم‌زمان دو هدف را دنبال می‌کند؛ نخست، نتیجه‌گیری قابل قبول و درخور نام آلومینیوم در تیم بزرگسالان و دوم، سرمایه‌گذاری جدی و اصولی بر آکادمی، پایه‌ها و آینده‌سازی برای باشگاه است، اعتقاد ما این است که تیم آلومینیوم پتانسیل حضور در جمع شش تیم اول لیگ را دارد.

مدیرعامل آلومینیوم با تأکید بر اهمیت آکادمی، خاطرنشان کرد: نگاه باشگاه صرفاً معطوف به نتایج مقطعی نیست، بلکه هدف اصلی، ساختن یک پشتوانه پایدار برای سال‌های آینده است. موفقیت آکادمی زمانی معنا پیدا می‌کند که بازیکنان جوان بتوانند به تیم اصلی برسند و حتی در ادامه، باشگاه از نظر نیروی انسانی به خودکفایی نزدیک شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، استفاده از ظرفیت‌های بومی استان مرکزی و شهر اراک را از اولویت‌های جدی باشگاه عنوان کرد و گفت: بومی‌سازی یک مسیر زمان‌بر است، اما آلومینیوم باید به نقطه‌ای برسد که از استعدادهای درون استان برای تیم اصلی و حتی در حوزه مربیگری بهره‌برداری کند.

محمدی همچنین با اشاره به شرایط مالی باشگاه، اظهار کرد: آلومینیوم با بودجه محدود فعالیت می‌کند و تصمیم‌های نقل‌وانتقالاتی نیز با توجه به همین چارچوب مالی و نیازهای فنی اتخاذ شده است.

وی تأکید کرد: در چنین شرایطی، مدیریت باشگاه ناچار است با دقت و برنامه‌ریزی پیش برود تا هم منافع فنی حفظ شود و هم تعادل اقتصادی باشگاه آسیب نبیند.

مدیرعامل آلومینیوم در ادامه، هواداران را بخش جدایی‌ناپذیر پروژه باشگاه دانست و گفت: برای جذب دوباره تماشاگران به ورزشگاه باید برنامه داشت، فضای جذاب‌تری ایجاد کرد و نگاه حرفه‌ای‌تری به هواداری داشت.

وی افزود: هواداران صرفاً تماشاگر نیستند، بلکه بخشی از هویت باشگاه به شمار می‌روند و باید برای حضور آن‌ها در استادیوم برنامه‌ریزی جدی صورت گیرد.

وی در بخشی دیگر از صحبت‌هایش، مسئولیت اجتماعی باشگاه آلومینیوم را مورد اشاره قرار داد و از نهادهای مختلف استان از جمله شهرداری، استانداری و فرمانداری خواست تا برای رشد و توسعه این مجموعه ورزشی همراهی بیشتری داشته باشند. 

محمدی تأکید کرد: پیشرفت آلومینیوم تنها وظیفه مدیریت باشگاه نیست، بلکه یک مسئولیت جمعی برای شهر و استان محسوب می‌شود.

وی همچنین درباره وضعیت تیم و نقل‌وانتقالات گفت: بازیکنان جذب‌شده بر اساس نیاز فنی و در چارچوب بودجه باشگاه انتخاب شده‌اند و هرگونه تصمیم درباره جدایی یا جذب بازیکن نیز با نظر کادر فنی و در مسیر منافع باشگاه انجام می‌شود.

وی همچنین با اشاره به زیرساخت‌ها و امکانات باشگاه، تأکید کرد: آلومینیوم در حد توان خود برای ارتقای شرایط تلاش کرده، اما برای رسیدن به جایگاه‌های بالاتر، لازم است استان نیز در کنار باشگاه قرار بگیرد و به تقویت زیرساخت‌ها کمک کند.

مدیرعامل باشگاه آلومینیوم اراک در پایان، بر اهمیت تعامل با خبرنگاران تأکید کرد و گفت: حضور رسانه‌ها در کنار تیم می‌تواند به حرفه‌ای‌تر شدن فضای باشگاه و انعکاس بهتر فعالیت‌ها کمک کند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها