چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | ۲۱:۳۷
استاندار کرمان: بخش قابل توجهی از منابع و ثروت کشور در کرمان تولید می‌شود

استاندار کرمان: بخش قابل توجهی از منابع و ثروت کشور در کرمان تولید می‌شود

کرمان (ایسنا) - استاندار کرمان گفت: بخش قابل توجهی از منابع و ثروت کشور در کرمان تولید می‌شود و استان از جایگاه مناسبی در تولید ناخالص داخلی کشور برخوردار است.

محمدعلی طالبی چهارشنبه ۲۸ مرداد در نشست فعالان اقتصادی استان کرمان با مدیرعامل بانک ملت اظهار کرد: حضور مدیرعامل این بانک برای بررسی شرایط اقتصادی استان و زمینه‌های همکاری بیشتر در حوزه سرمایه‌گذاری و تأمین مالی، اقدامی قابل تقدیر است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی استان گفت: کرمان امروز به‌عنوان مقصد اول سرمایه‌گذاری در کشور مطرح شده است.

طالبی افزود: استفاده از این ظرفیت در کنار تأمین زیرساخت، انرژی و فراهم کردن شرایط مناسب برای جذب سرمایه‌گذاری می‌تواند به جهش سرمایه‌گذاری در استان منجر شود.

استاندار کرمان با تأکید بر ضرورت تغییر نگاه نظام بانکی به نقش خود در توسعه استان، بیان کرد: ما به دنبال یک شریک برای توسعه استان می‌گردیم و انتظار داریم بانک ملت علاوه بر تأمین مالی، در پروژه‌های بزرگ توسعه‌ای و پیشران استان به‌عنوان شریک، همراه و سرمایه‌گذار حضور داشته باشد.

طالبی همچنین حمایت از بنگاه‌های اقتصادی موجود را از دیگر انتظارات استان از بانک ملت اعلام کرد و گفت: این بانک باید در تأمین سرمایه در گردش و تقویت واحدهای فعلی که با مشکلات اقتصادی مواجهند، حمایت لازم را انجام دهد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های متنوع اقتصادی استان افزود: کرمان در حوزه‌های معدن، صنایع معدنی، زنجیره ارزش معدن، کشاورزی، گردشگری و اقتصاد دانش‌بنیان از ظرفیت‌های قابل توجهی برخوردار است و در حوزه سلامت نیز فرصت‌های متعددی برای حمایت نظام بانکی وجود دارد.

استاندار کرمان با تأکید بر جایگاه اقتصادی استان در کشور اظهار کرد: انتظار ما این است کرمان در اولویت اعتباری بانک ملت قرار بگیرد.

به گفته وی، بخش قابل توجهی از منابع و ثروت کشور در کرمان تولید می‌شود و استان از جایگاه مناسبی در تولید ناخالص داخلی کشور برخوردار است؛ از این رو باید سهم مناسبی از ظرفیت‌های اعتباری شبکه بانکی به کرمان اختصاص یابد.

طالبی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای تقویت منابع بانکی استان گفت: بازگشت حساب‌های مربوط به حقوق‌های معدنی استان به کرمان انجام شده و بسیاری از حساب‌ها و منابعی که در تهران قرار داشت، طی یک سال گذشته به استان بازگشته است و این روند ادامه خواهد داشت.

وی همچنین خواستار افزایش متناسب اختیارات مدیران شعب بانک‌ها در استان شد و تأکید کرد: در حوزه سرمایه در گردش فعالان اقتصادی باید اعتبار ویژه‌ای برای استان در نظر گرفته شود و واحدهای تولیدی که در شرایط فعلی نیازمند حمایت هستند، مورد پشتیبانی قرار گیرند.

استاندار کرمان با اشاره به شرایط حاکم بر فعالیت برخی واحدهای اقتصادی گفت: فعالان اقتصادی در بسیاری از مشکلات و شرایط موجود نقشی نداشته‌اند و این واحدها برای تداوم فعالیت خود نیازمند کمک و همراهی‌اند.

طالبی در ادامه از فعالان اقتصادی استان خواست همچون گذشته با قدرت در عرصه تولید حضور داشته باشند و در ارتقاء جایگاه اقتصادی کرمان و بهبود شاخص‌های استان، همراه مجموعه مدیریت استان باشند.

وی پیشنهاد تشکیل میز سرمایه‌گذاری بانک ملت در کرمان را مطرح کرد و گفت: اگر بانک ملت بتواند یک میز سرمایه‌گذاری در استان کرمان تشکیل بدهد و از طریق کارگروه مشترک پروژه‌های پیشرفت را مشخص کند، می‌توان تأمین مالی آنها را پیگیری کرد.

استاندار کرمان تأکید کرد تأمین مالی پروژه‌ها نباید صرفاً به پرداخت تسهیلات محدود شود و اظهار کرد: استفاده از همه ابزارهای به‌روز تأمین مالی در کنار تسهیلات بانکی و حضور بانک در کنار بنگاه‌های اقتصادی باید مورد توجه قرار گیرد.

طالبی اظهار امیدواری کرد: این نشست به یک نقطه عطف در تعامل و حمایت بانک ملت از فعالیت‌های اقتصادی در کرمان تبدیل شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها